Intimissimi

När du handlar hos Intimissimi hittar du fin italiensk underkläder för både kvinnor och män av högsta kvalitet. Med en Intimissimi rabattkod kan du få 50% rabatt på ditt köp av kvalitetsunderkläder för både män och kvinnor. Välj mellan underkläder för olika tillfällen, i olika stilar och sovkläder. Köp ditt högkvalitativa underkläder, i bra mönster till ett bra pris med våra erbjudanden och erbjudanden. När du använder olika kampanjkoder får du möjlighet att spara upp till 50% av din beställning.

Intimissimi rabattkod – 50% rabatt på alla underkläder

Köp högkvalitetsunderkläder för män och kvinnor på Intimissimi och få 50% rabatt på hela din beställning med en kampanjkod som du kan komma hit. Här hittar du underkläder av högsta kvalitet för både kvinnor och män. Genom vår kampanjjakt kan du njuta av exklusiva Intimissimi rabattkoder och erbjudanden och köpa trendiga underkläder online till mycket överkomliga priser. Just nu får du gratis expressleverans på hela din beställning med vår unika kod. Om du letar efter underkläder för lite mindre bör du checka in på Ellos.se där du för närvarande får 20% rabatt på hela din beställning med en Ello rabattkod.

.

Hur använder jag en Intimissimi-kampanjkod?

1. Välj plagg och storlek

2. Klicka på den gröna knappen ”Lägg i väska”

3. Fortsätt till ”Checkout” via den gröna knappen som dyker upp

4. Under dina produkter i din handväska finns fält för kampanjkod

5. Ange din kod och klicka på den gröna knappen bredvid

Försäljning med 50% rabatt på valda underkläder

På Intimissimi-området hittar du kvalitetsunderkläder till 50% lägre pris. Underkläderaffären erbjuder alltid nya rabattkoder, erbjudanden och prissänkningar på utvalda underkläder för både män och kvinnor. Hitta heta sommarunderkläder med upp till 50% rabatt. Simma i armband, kjolar, trosor, bustiers, sovkläder och mycket mer till rabatterade priser i deras försäljning. Handla underkläder av hög kvalitet till mycket låga priser.

Italienska underkläder från Intimissimi

Intimissimi är ett italienskt underklädermärke grundat 1996 och ingår i Calzedonia-gruppen. Varumärket producerar högkvalitetsunderkläder för både män och kvinnor med fokus på bh, trosa och pyjamas. Klädmärket säljs över hela världen och har sedan starten påbörjat sitt utbud av stickade plagg och sovsäckar. I sortimentet finns armband i många olika modeller, nattkläder, korsetter, stickade kläder, kvinnors sovkläder, boxare, underkläder, tröjor och t-shirts och till och med mäns sovsäckar.