Indiska

Indiska är ett svenskt familjeföretag med lång erfarenhet av mode, inredning och tillbehör med en modern och unik touch med inspiration från Indien. Med en indisk rabattkod får du 20% rabatt på hela din beställning. Välj bland ett antal klänningar, rockar, sjalar, sandaler, dekorationer, textilier, köksartiklar och mycket mer. Handla ut av deras försäljning med massor av reproduktiva produkter upp till 70% rabatt.

Indisk Rabattkod – 20% rabatt på din beställning

Handla unika kläder, skor, tillbehör och dekorativa objekt med indisk kultur kombinerat med en modern touch. Välj från ett brett utbud av mode- och hemdekorationer och spara 20% på hela din beställning när du använder en exklusiv rabattkod. Dra nytta av våra prisvärda rabattkoder och kampanjer till indiska som sänker priset på dina produkter upp till 20%. Få färgglada och unika produkter med en känsla av indisk kultur till låga priser på nätet. För mer likvärdiga alternativ för heminredning och indie kläder erbjuder vi också rabattkoder för La Redoute som ger dig ett lägre pris på ditt köp.

Hur gör jag med min indiska rabatt?

1. Välj produkter i butiken och klicka på ”Lägg till i kundvagnen”

2. Genom shoppingväskan längst upp till höger, klicka på ”Checkout”

3. Under ordernummer hittar du rabattalternativ

4. Klicka på den rosa texten ”Lägg till detta” och ange din kod i fältet

5. Slutligen klickar du på ”Lägg till rabattkod” för att aktivera rabatten

Försäljning med utvalda kläder och möbler upp till 70% rabatt

Spara upp till 70% på utgående objekt i mode, tillbehör och inredning när du handlar från indiska. Deras försäljning är fylld med utvalda artiklar till rabatterade priser. Välj mellan allt från klänningar, kjolar och linne till örhängen, muggar och dukar med unikt utseende inspirerad av både modetrender och Indiens kultur. Få upp till 70% av sina lyxvaror i utloppet och fyll i garderoben med bohemiska moderna kläder eller köp vackra och färgglada heminredningsprodukter. På Ellos kan du nu hitta ett lika utbud med upp till 50% rabatt. Använd din Ellos-rabatt för att få bästa pris på ditt köp.

Indiska – Mode & Heminredning med inspiration från Indien

Indiska är ett familjeföretag som startade 1901, ursprungligen som en utställning av Mathilda Hamilton som reste med sin man till Egypten, Palestina och Norra Indien på uppdragsuppdrag. Företaget såldes till Hulek-familjen, som i sin tur sålde företaget till Åke Thambert 1951, som präglade företaget och lyckades bygga en framgångsrik kedjebutik baserad på den. Idag är Åkes sonson Sofie Gunholf, VD för företaget, som har 90 butiker i Sverige, Norge, Finland och online med cirka 700 anställda. Affärsidén är att sälja en unik kombination av mode och inredning med inspiration från Indien och Orienten. Sortimentet präglas av passion för Indiens och landets hantverk, färger och material, men är skapad av egen design och stil Bohemian Modern där indiska influenser blandas med skandinavisk design.