Ifolor

Ifolor erbjuder ett brett utbud av fotoprodukter och fotofrämjande. Här kan du skapa bilder, skapa fotoböcker, fotokalendrar och fotopresentationer som fotoskulpturer, mobilskal, fotopussel etc. Med en Ifolor rabattkod kan du spara 20% av din beställning. Utveckla dina bilder, fortsätt dina minnen i en fin fotobok eller ge bort personliga fotopresentationer med dina bilder på Ifolor.se. Dra nytta av prisvärda erbjudanden och rabatter på fotoprodukter här på Discountrea.

Med Ifolor Rabattkod sparar du 20% av din fotobok

Dra nytta av en exklusiv Ifolor rabattkod och få upp till 20% rabatt på fotofrämjande eller fotobok. I webbshopen kan du välja bland ett stort antal fotoböcker, fotoprodukter, fotopresentationer och bildutveckling. Skapa egna fotoböcker enligt dina önskemål eller personliga fotopresentationer som fotokameror, musmattor, mobilskinn. Dra nytta av rabattkoder och kampanjer som sänker priset upp till 20% på din beställning.

Hur använder jag en Ifolor-kampanjekod?

1. Välj fotoprodukt och fortsätt till beställningen

2. Ladda upp bilder till din valda fotoprodukt

3. Logga in / registrera dig som kund eller betala utan att anmäla dig

4. Skriv in din personliga information

5. I nästa steg, ”Betalningsmetod”, hittar du kampanjkodfält

6. Ange din rabattkod och klicka på ”Aktivera”

Kampanjpriser för fotoprodukter och fotogallerier

Dra nytta av nuvarande erbjudanden på fotofrämjande, fotoprodukter, fotopresentationer och fotoböcker. Här hittar du prisvärda rabattkoder och kampanjkoder för Ifolor som ger dig upp till 20% lägre pris eller ännu mer. Ta med dig semesterbilder och foton till vackra bilder i en fotobok, i en fotokalender som prydar väggen hemma eller på jobbet eller skapa andra vackra fotopresentationer på Ifolor. Alltid hög kvalitet på dina foton via Ifolor och kampanjerna finns här!

Ifolor erbjuder högkvalitativ fotofrämjande online

Företaget startade redan 1971 med postorderförsäljning i Norden. Ifolor är idag verksamt i Sverige, Finland, Schweiz, Tyskland och Österrike, med huvudkontor i Schweiz. Ifolor är en ledande aktör inom fototjänster på nätet och kan erbjuda högsta kvalitet på sina produkter med modern teknik. Utveckla dina foton, skapa fotoböcker och fotoprodukter med hjälp av lättanvända beställningsapplikationer, där du enkelt designar och beställer via din dator, Mac, smartphone eller surfplatta.