Hudoteket

Dra nytta av en Hudotek rabattkod och få 10% rabatt på hela din order redan idag. Hudotek säljer professionell hudvård och skönhetsprodukter på nätet. De arbetar bara med branschens största och mest ansedda varumärken. Här hittar du produkter för ansikte, kropp, hår smink och mer. Glöm inte att registrera dig för att få vårt nyhetsbrev. Här hittar du produkter för ansikte, kropp, hår smink och mer. Du får alltid dina hemleveranser snabbt och smidigt medan du får gratis frakt när du köper för minst 500 kr.

Hudotekskoden ger dig ett billigare pris + fri frakt på din beställning

Vad sägs om att få ett lägre pris på din beställning? Discountrea.com kommer att komma med exklusiva rabattkoder vid olika tillfällen som ger dig rabatt på din beställning. Utöver de exklusiva koderna kommer vi även att erbjuda allmänna Hudoteket.se erbjudanden och kampanjer. Upptäck hudvård, smink och hårvård. Var noga med att använda din kampanjkod innan den löper ut för att undvika att du förlorar det lägre priset. Skulle du förmodligen inte hitta det du söker kan du ladda ner en elva rabattkod som ger dig 11% rabatt på hela din beställning med vår exklusiva rabattkod.

Hur aktiverar jag min skinstore rabattkod?

1. Ange eventuella skönhetsprodukter i kundvagnen som du hittar på hudoteket.se
2. Klicka sedan på din varukorg för att komma till kassan
3. Nu skickar du till kassan med alla dina produkter i kundvagnen
4. Hitta fältet ”Rabattkod” och ange koden du mottog från oss
5. Klicka på ”Aktivera” för att få din utlovade rabattrabatt

Spara upp till 50% vid köp av hudvårdsprodukter

Förutom att köpa kvalitativa produkter får du chansen att spara upp till 50% genom att delta i hudens generösa kampnötter. Du hittar allt från hudvårdsprodukter från kända märken som Minerals, Decleor, Murad, Mavala och många fler. I slutet av 1990-talet var Hudotek den första som säljer skönhet på nätet. Tack vare sin långa erfarenhet har de valt de bästa produkterna i branschen med hjälp av sin kunniga personal. Ska du också leta efter en ny doft till din skönhetssamling, kan vi också föreslå en Bangerhead rabattkod som ger dig 10% rabatt på alla produkter som finns i webshopen.

Prisvärd hudvård och kosmetika online

1972 startades hudbutiken i ett litet vardagsrum i Jönköping. Idag arbetar 30 kompetenta medarbetare, som har utvecklat Hudotek till att bli en av Sveriges mest kompletta cremepalater. Bargain produkter för ansikte, kropp, hår, smink och till och med speciellt utvalda produkter för män. Varje månad erbjuder de ny hudvård och många andra kategorier. Du får även gratis frakt på alla beställningar när du handlar för minst 500 kr.