Hoppa

Jump är en ledande leverantör av flygplatstransfer till låga priser. De erbjuder billiga flygbiljetter och taxibilar i över 105 länder, specialiserat på bussöverföring, privata överföringar och företagsöverföringar. Med en rabattkod får du 25% rabatt på din bokning. När du har allt organiserat före din semester, glöm inte att glömma resan från flygplatsen till din utväg. Förbered din transfer med Jump och spara tid och pengar på din semester!

Hoppa rabattkod ger dig 25% rabatt på global överföring

När du bokar en flygtransfer i förväg får du en tidig bokningsrabatt och med rabattkod får du 25% lägre pris på din bokning. Välj mellan privat transfer och delade transfereringar i olika fordon med allt från buss till vatten taxi. Få 25% rabatt på din flygtransfer från flygplatsen till din utväg Hoppa rabattkod. Boka flygplatstransfer och taxi från flygplatsen till destinationens sista destination till låg kostnad med deras bokningsrabatt.

Hur aktiverar jag att aktivera min rabattkod för hoppa?

1. Välj flygplats, semesterort och datum

2. Välj vilken överföring som helst och fortsätt

3. Ange flyg, boende och passageraruppgifter

4. Ange sedan din rabattkod och klicka på ”Boka nu”

Jump har billiga flygtransfer och taxibilar

Glöm inte att boka transfer från flygplatsen på din resa. Boka din flygresa och taxi till din resa i förväg så att du får tidig bokningsrabatt, barnrabatt och spädbarnsresor gratis. Välj en överföring som är bäst för dig och ditt reseföretag mellan transferbuss och privat transfer. I delad transferbuss betalar du för en plats i ett fordon som delas med andra som reser till samma destination. Privata överföringar går enligt kundens individuella önskemål.

Global flygplats transfer med buss, minibuss eller bil

Jump är ett brittiskt företag som startade 2004 och har sedan starten blivit marknadsledande i Storbritannien och Europa vid flygplatsöverföring. De överför global överföring från flygplatser till låga priser i över 105 länder, 600 flygplatser och över 4320 orter. Välj din favoritflygplats, mellan delad buss, privatbuss, privat minibuss och privat buss. Deras fordon består av minibussar, bussar, limousiner och vatten taxi.