Holiday Autos

Holiday Cars är världens största biluthyrningsjämförelse och erbjuder biluthyrning på över 30 000 platser världen över. Vi jämför priser från över 1 500 leverantörer genom att samarbeta med alla större biluthyrningsföretag samt oberoende lokala företag för att hitta det bästa priset för dig. Genom att använda en rabattkod för Holiday Autos får du också ett reducerat pris på din bokning av hyrbil

På Holiday Cars försöker vi alltid att vi har tänkt på allt, så vi erbjuder gratis avbokning och gratis tillägg, och vi tar aldrig ut transaktionsavgifter. Vi har ett kontaktcenter med flerspråkig personal som är öppen varje dag i veckan, så du kan kontakta oss med frågor om ditt hyrbilpaket.

Holiday Autos rabattkod ger dig 10% rabatt på alla hyrbilar

Med en hyrbil får du chansen att fly från alla turistfällor och istället njuta av friheten att upptäcka världen på egen fritid. Du kan enkelt göra din resa lite billigare genom att använda en rabattkod för Holiday Autos som ger dig ett reducerat pris på din bokning. Holiday Autos samarbetar bara med betrodda leverantörer och är också tillgänglig 24/7 per dag för att du ska få den allra bästa semesterupplevelsen när du bokar din hyrbil online via Holidayautos.com. Det gör det också lättare för dig att komma till och från ditt hotell. Missa inte chansen att spara mer på din semester genom att använda en kampanjkod. Skulle du förmodligen inte hitta hyrbilen du vill kan du också försöka kolla på vår Hertz rabattkod, vilket ger våra besökare 10% lägre pris på sina bilar.

Upp till 25% lägre pris på hyrbilar för utvalda destinationer

På denna erbjudande sida presenterar vi de senaste erbjudandena för biluthyrningsfirmaet Holiday Autos. Här kan du delta i kampanjer som ger dig upp till 25% av din bokning av hyrbilar online. Vanligtvis varierar destinationerna för de valda kampanjerna, men för de som är tidigt finns det vanligtvis en bra rabatt att hämta. De erbjuder också en prisgaranti som garanterar att du alltid har möjlighet att få lägsta möjliga pris för bokningen. För dem som vill ha en hyrbil för egen takfönster rekommenderar vi starkt att köpa dina reservdelar med våra Mekonomen rabattkoder, billigare reservdelar till bilen är svårt att hitta!

Boka billig hyrbil online med Holiday Autos

Holiday Autos gjorde en ny lansering av deras hemsida som de firar genom att erbjuda sina besökare 10% rabatt på någon hyrbil. Här kan du hitta biluthyrning till de bästa priserna i nätverket. Holidayautos.se samarbetar med över 800 biluthyrningsföretag för att hitta det lägsta priset för dig. För dem som söker semesterbostäder till billiga priser erbjuder vi också Sembo rabattkoder. Från och med nu erbjuder de också fler hyrbilar och destinationer i Sverige än någonsin tidigare. När du bokar en hyrbil med Europas ledande biluthyrningsföretag har du tillgång till bra erbjudanden till europeiska destinationer som: Paris, Rom, London och Amsterdam.

//

Hur får jag tillgång till erbjudanden?

– Du får tillgång till din rabatt genom att använda en av våra erbjudanden på Discountrea.com, som har rabatterad rabattkod. Du behöver inte ange någon specifik kod för att aktivera erbjudandet, men det räcker att du går igenom våra länkar och därmed för önskad rabatt på din bokning av biluthyrning.