Hertz

Hertz Sweden har erbjudit biluthyrning sedan 60-talet och är idag en av de största hyrbilsleverantörerna på marknaden. Genom internet kan du enkelt, snabb och billig hyrbil för din semester eller affärsresa. Välj mellan allt från sedan till flygplats till van, minibuss, pickup eller lastbil för att få det fordon som bäst passar din resa. Boka en hyrbil billigt med en Hertz rabattkod som du kan hämta här och spara upp till 20% på din bokning.

Här kan du dra nytta av rabatter, erbjudanden och kampanjer till Hertz. Få en unik rabatt på biluthyrning och välj från billiga hyrbilar över hela världen i över 146 länder.

Hertz Rabattkod – 20% rabatt på din hyrbil

Minska priset på din bokning med upp till 20% när du använder en kod. På denna sida samlar vi alla aktuella kampanjkoder för Hertz som ger dig 20% ​​lägre pris på alla hyrbilar. Oavsett om du är på semester eller affärsresa, garanteras en hyrbil garanteras. Naturligtvis kan du kombinera denna rabattkod för Hertz som du får på Discountrea.com med andra erbjudanden och erbjudanden som finns på deras hemsida. Skulle du förmodligen inte hitta hyrbilen du letar efter, kan du också prova våra rabattkoder för Holiday Autos. De erbjuder också ett brett utbud av bilar som du kan hyra till oslagbara priser.

Hur använder jag rabattkod på Hertz?

1. Sök efter en bil på vänster sida av bilen. Där väljer du stad och datum för hämtning och avgång av din hyrbil
2. Välj sedan typ av hyrbil
3. Klicka på rutan Rabattkod / Voucher nedan
4. Skriv in din kod och klicka på den blå ”Skicka” -knappen.
5. Du får nu din Hertz-rabatt

Specialerbjudanden med upp till 20% rabatt på hyrbilar

Under Hertz specialerbjudanden kan du hitta aktuella kampanjer med nedsatta priser på hyrbilar i utvalda städer, valda tidsperioder etc. Till exempel får studenterna alltid 15-20% lägre pris på alla hyrbilar. Andra kunder kan också spara upp till 20% på deras bokning av biluthyrning genom specialerbjudanden på utvalda destinationer under tillfälliga perioder. Boka en billig biluthyrning när du är i Hertz. Letar du efter en hyrbil för din egen bil kan du också titta på våra Skruvat rabattkoder där du kan köpa reservdelar till ett mycket lågt pris!

Hertz biluthyrning – över 50 år i branschen

Hertz har amerikanskt ursprung sedan 1918 men har varit på den svenska marknaden sedan 1960 och har idag över 220 kontor på cirka 125 platser i landet. Företaget har mer än 10 000 fordon med bästa miljöprestanda på marknaden. Förutom personbilar finns det även transportfordon som lastbilar, minibussar och släpvagnar. Med över 90 års erfarenhet och 50 års erfarenhet i Sverige kan Hertz erbjuda rätt biluthyrning som passar dig och din resa, alltid till låg kostnad. Letar du efter en full hyrbil, kolla in våra rabattkuponger. Med dem kan du boka en paketresa inklusive bil till ett reducerat pris.