Hallon

Hallon är inte som alla andra mobiloperatörer. Som kund kan du ändra prenumerationsformuläret och operatören närhelst du vill. Med hjälp av en rabattkod för Hallon, utvecklad genom ett unikt samarbete mellan Hallon och Rabattrea.se får du nu ett lägre pris för ditt köp av mobilabonnemang. Prenumerationen är billigt och enkelt! Ingen engagemangstid, ingen uppsägningstid, inga fakturor, fast pris, ingen aktiveringsavgift, ingen startavgift, ingen faktureringsavgift, inget kreditkort, inga bra, samma låga priser för förbetalda kort som för prenumerationer.

Hej rabattkod – Upp till 50% rabatt på prenumeration

Hallon är en ny lågprisoperatör från Tre, unik från andra lågkostnadstjänster. Som kund kan du ändra både prenumerationsformuläret och operatören exakt när du vill. Att förlora fakturor gör det också lättare för dig som kund. Att priset är bland de lägsta i Sverige är inte heller dåligt. Det finns också inga uppsägningsperioder, vilket gör att du kan lämna dem när du vill, om du nu skulle kunna lämna denna unika mobiltjänst. Just nu har Hallon initierat ett unikt samarbete med Rabattrea.se och vi kan med stolthet erbjuda dig en rabattkod för Hallon som ger dig möjlighet att beställa Big Subscription ansökan i 3 månader för endast 99 kr / mo (ordpris 249 kr / mo). Du sparar 450 kr. Du kan också ta det ut ur en annan rabattkod för Raspberry som vi har utvecklat från detta samarbete och ger dig möjlighet att prova gratis i 1 månad.

Hur aktiverar jag min Hello Gift Code?

1. Välj en kampanj här på Hallons butikssida
2. Klicka på sidan för mer information
3. Ange din kod i fältet ”Presentkod” och klicka på ”Verifiera”
4. Ditt erbjudande bör nu aktiveras och du får din hallonrabatt

Hallon är Sveriges nya billig mobiltelefonabonnemang

Många av oss har ställt oss frågan – varför borde du vara skyldig att begå onödigt långa mobilabonnemang? Och måste du få hem fakturor med okända mängder varje månad? Kan betalningslösningen inte vara lika lätt som att ringa eller skicka ett SMS? Detta var anledningen till att Hallons mobilabonnemang startades. Här på Discountrea.se erbjuder vi för närvarande Tele2 rabattkoder för dem som gillar att hålla koll på kostnaderna men också ha större flexibilitet.

Perfekt för dem som redan har en mobiltelefon och vill ringa gratis

Hej mobilabonnemang är perfekt för dem som redan har en mobiltelefon och vill undvika att binda dig på onödigt långa bindningar. Här har du inte aktiveringsavgifter, kreditkort och onödiga snygga avgifter som kommer att visas efteråt. Du får alltid samma fasta låga priser varje månad, precis som ett kontantkort. Dekningen är också extremt bra och når 99 procent av den svenska befolkningen. För dem som letar efter enkla lösningar med fokus på pris, erbjuder vi också Comviq-rabatter.