Halebop

Ta emot en Halebop Rabattkod från Rabattrea och få chansen att köpa ett kontantkort till rätt pris. Sex år i rad har Halebop lyckats få priset Sveriges mest nöjda kunder av det svenska kvalitetsindexet. En utmärkelse som alla teleoperatörer vill ha. Som kund hos Halebop får du tillgång till ett snabbt 4G-nätverk, prisvärd abonnemang och förbetalda kort, samt gratis sms till inte bara Sverige utan även resten av världen. Med denna kombination av attraktiva erbjudanden och prissatta tjänster är det inte svårt att förstå varför Halebop uppskattas av sina kunder.

Halebop rabattkod – 3 månaders kontantkort för endast 499 kr

Med detta specialerbjudanden får du ett sommarkort och du kan ringa obegränsade samtal, skicka så många sms som du vill ha och har även tillgång till 2 GB surf i 4G-nätverket. Ett oslagbart sommarbjudande som är svårt att motstå. Dra nytta av denna rabattkod från Discountrea och var säker på sommaren. Erbjudandet gäller i sommar och kan användas i 3 månader. På Hallon har du för närvarande tillgång till kampanjer som ger dig upp till 60% lägre pris på din prenumeration. Få en rabattkod för Hallon och spara pengar på ditt köp av telefoni och abonnemang.

Hur använder jag min rabattkod från Halebop?

1. Ange Halebop.se.
2. Klicka på ”Jag vill få förbetalda kort” och bläddra ner för att hitta erbjudandet.
3. Klicka sedan på order och slutför ditt köp.
4. Nu har du beställt ett sommarkort för endast 499 SEK!

Kampanjer och erbjudanden ser så nära ut

Det kommer aldrig bli länge innan ett nytt erbjudande visas från Halebop. Deras erbjudanden sträcker sig från mobiler och abonnemang till olika mobila tillbehör. De flesta kontokort och prenumerationer som finns på Halebop gör det möjligt för dig att ringa billiga samtal och skicka billiga sms till Halebop och andra operatörer. Naturligtvis inkluderar surfing även när du tar ut ett visst belopp eller prenumererar på en specifik prenumeration hos telekomoperatören. Glöm inte att Halebop är generös när det gäller fraktskatt. Det är gratis oavsett hur mycket eller lite du handlar för. Håll koll på Halebops sida eller här på Discountrea för att inte missa de spännande erbjudanden som lanseras varje vecka. På Tre.se kan du spara minst 10% rabatt på din prenumeration på Big när du använder vår exklusiva tre rabattkod.

En liten operatör med ett stort nätverk

Halebop startade 2000 och trots att företaget idag är väl etablerat med en lojal kundbas är personalen fortfarande relativt liten. Mer specifikt är de cirka 20 personer som arbetar dagligen för att hitta de bästa erbjudandenen för sina kunder. Namnet på namnet Halebop kommer från en komet som uppträdde i himlen 1997. Företaget ser ut som ett ljus som tänds i telekom. Härifrån har Halebop varit tillgängligt på internet. De vill nå ut till sina kunder på bästa möjliga sätt, vilket uppnås genom en chattjänst som är öppen 8-22 – även under vissa helgdagar. De jobbar ständigt för att förenkla vardagen för dig och din telefon. Sedan flera år har de anslutit sig till TeliaSonera-koncernen, vilket innebär att de ingår i Telias välutvecklade nätverk.