Haglöfs

Haglöfs är ett välkänt sportmärke med fokus på hållbarhet och teknisk framgång. Få din Haglöf rabattkod här och få 15% rabatt på din beställning. Webshopen har ett välutrustat utbud av kläder, skor och utrustning för utomhus- och utomhusliv. Här hittar du jackor, tröjor, byxor, accessoarer, skor, sovsäckar, ryggsäckar etc. Här kan du få tillgång till aktuella kampanjer och erbjudanden på utvalda utomhuskläder och utomhusprodukter.

Haglöfs rabattkod ger dig 15% rabatt på din beställning

Nu kan du shoppa Haglöfs produkter online enkelt, snabbt och till rimliga priser. Spara 15% på din beställning med din egen Haglöfs rabattkod, som du kan komma hit. Vi presenterar nya rabattkoder och erbjudanden regelbundet så att du kan handla sportkläder och utrustning till rabatterade priser. Välj och släng ett brett sortiment av högkvalitativa utomhuskläder, utomhusskor, tillbehör och utomhusutrustning. Spara 15% eller mer med en rabattkod som du laddar ner här på Discountrea. Handla sportkläder till låga priser när du använder Intersport rabattkoder.

Hur använder jag min rabattkod på Haglöfs?

1. Välj objekt och klicka på ”Lägg i kundvagn”
2. Fortsätt till kundvagnen
3. Ange din kod i rutan på höger sida av kundvagnen
4. Klicka på ”Använd” för att aktivera din rabatt

Utomhuskläder och -utrustning till kampanjpriser

Här kan du hitta aktuella erbjudanden på sportkläder, skor, tillbehör och sportutrustning. Haglöfs försäljning och kampanjer presenteras först på denna sida med utvalda produkter inom sport, utomhus och träning. Välj mellan allt från vinterjackor och stövlar till sovsäckar och ryggsäckar. Köp dina sport- och utomhusprodukter till kampanjpriser genom turnéavsnittet och andra aktuella rabatter.

Haglöfs har allt inom utomhus och utomhus

Företaget grundades 1914 i Torsång i Sverige av Wiktor Haglöf med skapandet av en ryggsäck för arbetare. Företaget har nu över 100 års erfarenhet inom utomhus- och utomhusindustrin och är en av de största leverantörerna i sin bransch i Norden, Europa och Asien. Sedan 2010 ingår företaget i Asics-koncernen. Haglöfs erbjuder ett högkvalitativt utbud av utomhus- och utomhuskläder, skor, tillbehör, ryggsäckar / väskor och utrustning som sovsäckar etc. Haglöfs rabattkoder och andra kampanjer finns först på vår hemsida!