GR8 Experience

GR8 Experience är Europas största leverantör av Ferrari och Lamborghini-erfarenheter. Företaget har instruktörer med lång erfarenhet av sportbilar och har bästa betyg på säkerhet, kvalitet och viktigast – en minnesvärd och oförglömlig upplevelse! Med GR8 Experience rabattkod kan du få upp till 18% av ditt köp. Köp en trevlig och personlig present som ger ett minne för livet.

Här på Discountrea.se hittar du information om deras exklusiva rabattkoder och kampanjer som sänker priset på ditt köp av motorupplevelser. Missa inte chansen att få en 18% rabatt.

GR8 Erbjudanden Rabattkod – 18% rabatt på alla upplevelser

Boka en snabb upplevelse hos Skandinaviens största Ferrari och Lamborghini äventyrsföretag och få ett minne för livet. Med vår rabattkod för Gr8 Experience kan du spara upp till 18% vid ditt köp. Välj mellan att köra Ferrari eller Lamborghini lyxbilar och spara pengar på din erfarenhetspresent med våra rabatter och koder. Unna dig en lyxig motorsportupplevelse eller ge bort den perfekta presenten som passar alla äventyrliga människor.

Hur använder jag rabattkod på Gr8 Experience?

1. Välj en upplevelse och klicka på ”Köp erfarenhet” som finns på höger sida av webbplatsen

2. Välj leveransmetod och klicka på ”Fortsätt till kassan”

3. Under punkt 4 hittar du rabattkod / presentkort alternativ

4. Ange din kod i fältet och klicka på ”Aktivera kod”

Kampanjer med upp till 50% rabatt på utvalda erfarenhetspresentationer

Gr8 Experience har valt upplevelser till rabatterade priser i sitt uttag. Välj mellan en mängd lyxkörningar i Ferrari och Lamborghini för var som helst från 9-90 minuter och spara upp till 50% genom sina kampanjpriser. På hemsidan hittar du utvalda erfarenhetspresentanter med upp till 50% rabatt. Boka din Ferrarik eller Lamborghini turné här och njut av 100% kvalitetssäkrade upplevelser med en säkerhetsgaranti samtidigt som du sparar upp till hälften av priset med aktuella erbjudanden.

Störst i körupplevelser med Ferrari & Lamborghini

Gr8 Experience lanserades 2005 och är nu Europas största leverantör av Ferrari och Lamborghini-erfarenheter. Mer än 15 000 nöjda kunder driver sina motorupplevelser varje år och företaget har levererat över 100 000 körupplevelser sedan starten. Här får du 100% kvalitetssäkrade upplevelser med en säkerhetsgaranti och alla erfarenheter inkluderar full försäkring. Gr8 Experience levererar på 14 platser runt Skandinavien. Boka din erfarenhet för att köra Ferrari eller Lamborghini lyxbilar till otroligt bra priser. I sortimentet finns det upplevelser för individer, företagsgåvor, evenemang som flickvänner och brudduschar samt presentkort.