Golvpoolen

Golvbassängen är den största i golv, kakel, badrum, färg och tapeter. Med ett stort sortiment och låga priser finns det val när man köper golv eller kakel. Med en Golvpool rabattkod får du 5% rabatt på hela sortimentet. Dessutom kan du genom aktuella kampanjer spara upp till 50% på utvalda produkter. Golvpoolen.se har kvalitetsrenoveringsmaterial och fungerar för dem som vill renovera hemma. Här hittar du allt från plattor, kakel och mosaik till dusch, handfat och andra badrumstillbehör. Med välkända varumärken som Alcrom Colorama, Midbec och mer får du hög kvalitet på dina produkter och material.

Golvpool rabattkod – 5% rabatt på hela din beställning

För alla renoveringar och hemmablandare finns det en fysisk och onlinebutik som erbjuder ett brett utbud till låga priser. De flesta golv, kakel, badrum, färg och tapeter är Golvpool och med vår exklusiva rabattkod får du 5% rabatt på hela sortimentet. Här får du tillgång till det största utbudet inom golv och kakel till de bästa priserna. Använd din egen Golvpool rabattkupong för att få ett ytterligare sänkt pris på din beställning. Dessutom erbjuder de gratis hemleverans!

Hur använder jag en rabattkupong för Golvpool?

1. Välj produkt / s och klicka på ”Lägg i kundvagn”

2. Fortsätt till kassan

3. Klicka på länken ”Använd rabattkupong”.

4. Ange din kupong i fältet

5. Slutligen klickar du på den blå knappen bredvid ”Använd rabattkupong”

Upp till 75% rabatt på utvalda produkter genom aktuella kampanjer

Genom olika erbjudanden kan du hitta rabatterade produkter på Golvpoolen. Dra fördel av reklamartiklar upp till golv, kakel och tapeter upp till 75% rabatt. Bargain renoveringar och byggmaterial som parkettgolv i olika färger, takdusch, kakel, kakel, mosaik etc. till otroligt låga priser. Här får du alltid högkvalitativa produkter för din renovering från varumärken som Alcro, Kährs, Hansgrohe, Ballingslöv, Eco Wallpaper och mer.

Golvbassängen har allt i golv, kakel, badrum, färg och tapeter

Golvpool grundades 1990 med en produktgrupp i sortimentet; golv. 7 år senare ägde en ägarbyte plats och företaget började expandera. Utbudet utvidgades med kakel och badrumsmöbler. Idag är de Skandinaviens största butik i trägolv, kakel och badrum. År 2014 öppnades webbshop Golvpoolen.se med möjlighet att handla 24-timmars renoveringsprodukter online. Här hittar du ett brett utbud av bra märken, låga priser och gratis hemleverans.