Godisboxen

Med rabattkod för godislåda från Rabattrea kan du få 20 kr rabatt när du handlar i webshopen. En låda fylld med godisens bredd med en personlig touch levererad direkt till den givna mottagaren. Födelsedag, Mors dag eller avskedsfest – En godislåda är en perfekt gåva för att ge bort för alla tillfällen. Särskilt i Sverige, när vi räknar till ett av de länder som äter mest godis i världen.

Candy Box Rabattkod – 20 kr Rabatt på hela sortimentet

Med denna unika rabattkod från Discountrea.se kan du nu få 20 kr rabatt på Candy Box. Du har möjlighet att välja fritt inom intervallet sötsaker och använda koden på vilken godis du vill ha. Ta chansen och gör någon glad med en personlig hälsning och en låda full av godis! Gör någons dag med en låda full av godis och spara pengar genom våra rabattkoder och kampanjer. Missa inte detta bästa erbjudande!

Hur kan jag hjälpa till att aktivera min rabattkod för godislåda?

Skriv in godisboxen.se och välj godis, motiv och hälsning som du vill ha i rutan.

När du avslutar dina val kommer du så småningom fram till kassan.

I rutan Rabattkod anger du din kod och klickar på ”Använd”.

Nu har din rabatt registrerats på din beställning och du kan slutföra ditt köp.

Massor av erbjudanden och tävlingar

Det finns alltid något nytt i godislåda. Speciellt när det gäller tidsbegränsade kampanjer och specialerbjudanden. Det är därför viktigt att hålla ögonen öppna för att sakna något. De har också investerat mycket i tävlingar. Här får du tillgång till både erbjudanden och tävlingar. En tävling kan vara att man kan lägga egna bilder på sin godislåda med ett personligt motiv. Den bild som är finaste eller mest underhållande blir sedan belönad med en gratis godislåda. En tydlig jackpot för alla godisälskare.

Godislåda levereras över hela landet

Tanken bakom godislåda är väldigt enkel. Välj godis, anpassa rutan med ditt eget uppladdade foto och skriv en hälsning och rutan är klar att skickas. Företaget vill ge kunderna möjlighet att vakna familj, vänner och bekanta på ett annat och roligt sätt. Låt bara låsen tala och visa hur mycket du verkligen bryr dig om någon. Det finns få som inte kommer att vara nöjda med en så fin gåva. Det behöver inte vara ett speciellt tillfälle. Du kanske vill uppmana en vän eller ge en cry-on gåva till sjukdomen – då är candy boxen perfekt!

Bakgrunden är lika unik som företaget själv är. Det är fantastiskt att vi har varit så långa utan ett företag som godislåda. Grundarna var på en asiatisk ö när samtalet kom i svenska godisar. Något som de båda saknade mycket. Så småningom bestämde de sig för att starta en webbshop som bara skulle sälja godis som ett presentalternativ. Resten är som du brukar säga historia.