Glitter

Med en Glitter Rabattkod som finns på Rabattrea kan du få upp till 25% av din första order på Glitter.se online. Det här är butiken som fokuserar på tillbehör och bijouterie för tjejer som koncentrerat sitt sortiment på alla typer av bijouterie från de senaste trenderna inom modebranschen. Köp billiga smycken online och välj från ett brett utbud av halsband, armband, örhängen, ringar, hårtillbehör, piercing smycken och mycket mer. På Glitter.se köper du alltid smycken och tillbehör till låga priser, men du kan också få rabattkoder, prisvärda erbjudanden och specialerbjudanden.

Glitter Rabattkod ger dig upp till 30% av ditt köp av tillbehör

Köp billiga smycken, tillbehör och hårprodukter på nätet och få exklusiva rabatter genom våra erbjudanden. Här kan du njuta av en Glitter rabattkod som ger dig upp till 25% av dina tillbehör och smycken. I webshopen hittar du ett brett utbud av smycken, tillbehör, hårprodukter och silver smycken. Sortimentet uppdateras ständigt med nya smyckenprodukter från de senaste modetrenderna och kundernas favoriter. Få specialerbjudanden och andra rabattkoder här på Discountrea och gör din beställning av bijouterie lite billigare. Om du köper över 300 kr får du alltid fri frakt! Letar du efter shopping i guld, silver och andra ädla metaller ska du definitivt kolla in vår exklusiva Hedberg Gold Rabattkod, som ger dig 5% rabatt på din beställning.

Hur använder jag en Glitter rabattkod?

1. Välj de smycken och andra produkter du vill handla på Glitter.se
2. För varje produkt du vill lägga till i din kundvagn, klicka på ”Lägg till i kundvagnen”
3. När du är nöjd med de produkter du har i kundvagnen, klicka på ”Gå till handväska och kassan”
4. Välj alternativ för ”Rabattkod eller presentkort” vid kassan
5. Klistra in din Glitter Rabattkod i rabattfältet och slutligen klicka på den använda kupongen
6. Du får nu den utlovade Glitter-rabatten som kupongen ger

Erbjudanden från REAN med upp till 50% rabatt på utvalda smycken och tillbehör

Glitter rea har valt smycken föremål till rabatterade priser. Alla erbjudanden samlas på en sida där du kan hitta smycken och tillbehör upp till halva priset. Dra fördel av specialerbjudanden som smycken upp till 50% rabatt, köp 3 men betala för 2 kampanjer, kvantrabatter mm Välj mellan allt från trendiga halsband och armband till klassiska sjalar som aldrig går ur mode. Glitter har helt enkelt allt i tillbehör som kompletterar din outfit oavsett stil! Spara upp till 50% eller med tidsbegränsade kampanjer och kombinera dina kampanjer med en exklusiv rabattkod som du kan hitta på den här sidan. Håll ett öga på att du inte förlorar din chans till exklusiv rabatt via en kupong. Om du beställer varor för minst 300 kr får du även gratis frakt på din beställning. Skulle du förmodligen inte hitta det du söker hos Glitter, kan du också kolla in våra Gold Find rabattkoder som ger dig ett lägre pris från den kända butiken.

Trendiga smycken & tillbehör hos Glitter

Grundare Sven-Axel Svensson öppnade en liten tobaksaffär i Söderköping och när en kvinna kom in och krävde krage var affärsidén att engagera sig i grossisthandel i smycken. 1992 startades företaget och den första Glitter-affären öppnades. 2004 förvärvades bolaget av den svenska koncernen Bergendahl & Son AB. Idag har Glitter cirka 225 butiker i fyra länder och cirka 1200 anställda. Butiken är en av de främsta i smycken och tillbehör. Företaget prioriterar innovativt tänkande, vilket återspeglas i deras ständigt uppdaterade sortiment av produkter skapade med inspiration från de senaste trenderna på marknaden. Glitter strävar efter att alltid erbjuda ett komplett utbud av tillbehör till låga priser.