Gardenhome

Använd en Gardenhome Rabattkod från Rabattrea för att handla för trädgårdsprodukter på nätet. Gardenhome är din trädgårdshandel på nätet. Där kan du enkelt köpa allt du behöver för att komma till en trevlig trädgård eller mysigt utomhusutrymme med hjälp av praktiska verktyg och fina tillbehör. I sitt sortiment hittar du trädgårdsredskap, frön, utomhusbelysning, växtstöd, dekorationer och trädgårdskläder. Som en punkt i lådan erbjuder de också frakten, oavsett hur mycket du handlar.

Gardenhome Rabattkod ger dig 10-15% rabatt på hela sortimentet

Trädgårdsperioden är över och det är dags att fylla på din trädgårdshop med alla nödvändiga saker. Kanske behöver du nya trädgårds kläder eller frön för den nya rabatten. Då kan vi prata om Gardenhome. Med denna rabattkod kan du handla med dem med 10-15% rabatt på hela ditt köp. Rabatten gäller även hela sortimentet så var noga med att hitta allt du behöver för trädgården och spara ett snedstreck av våra rabattkoder.

Hur använder jag min Gardenhome Rabattkod?

Välj dina föremål och gå till kundvagnen.

Klicka på knappen ”Gå till kassan”.

Det borde finnas en rabattkodslänk, ”Har du rabattkod? Klicka här.”, Klicka på den.

Ange din kod och klicka sedan på registreringsknappen. Nu är din rabatt registrerad och du kan slutföra ditt köp.

Veckopriser och erbjudanden har varor upp till 70% rabatt

På Gardenhome kan du alltid hitta fynd. De har en hel del dedikerad till dessa varor som uppdateras hela tiden. Du får inte bara rabatt på några utvalda objekt, men i butiken hittar du även produkter från hela butikssortimentet. Här kan du få upp till 70% av det vanliga priset. De har också tidsbegränsade erbjudanden i form av veckans erbjudande. Varje vecka har de ett nytt erbjudande på en eller flera utvalda produkter. Erbjudandet går vanligtvis från söndag till söndag under en veckors period, men bara så länge som beståndet är tillräckligt. Vissa varor kan därför upphöra innan en vecka har gått. Köp billiga trädgårdsredskap på språng och spara upp till halva priset eller mer.

Gardenhome – den kompletta butiken för trädgården

Gardenhome.se drivs av Brath Distanshandel AB, som också driver ett annat sökmotoroptimeringsföretag. De fokuserar på både trädgårdsarbete och inredning för både utomhus- och inomhusmiljöer. Här hittar du ett varierat sortiment som glädjer ditt hem. Det är enkelt och bekvämt att handla i deras webbshop. Du kan utföra dina inköp i hemmet lugnt och få varorna levererade inom några dagar. Du behöver inte gå till ditt leveranscenter för att hämta dem, men du kan välja att få dina varor genom hemleverans. Det råder ingen tvekan om att du sparar både tid och pengar när du handlar dina trädgårdsprodukter på Gardenhome.