Fritidsresor

Fritidsresor är ett av Sveriges mest populära resebyråer och är bland de lägsta priserna på charter och fritidshus. Få upp till 3000 kr på din semesterresa med hjälp av en Leisure Travel Rabattkod. Deras är att göra semesterdrömmen sannolikt. Nedan kommer vi som din semesterdröm blir verklig, så att du sparar så mycket pengar som möjligt på din resa. Du hittar de senaste fritidsresor och erbjudanden som erbjuds. Du kommer också ha tillgång till de senaste nuvarande Fritidsresor Reklamkoderna gratis. Om du inte hittar en aktuell rabatt, vänligen anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Fritidsresor Rabattkod ger upp till 3000 € rabatt på charter

Fritidsresor är Sveriges största researrangör. Under 2007 reste 535 000 svenskar med Leisure Travel, vilket gjorde landets ledande arrangör. Förutom dessa 535 000 paketresor sålde Fritidsresor även separata flygplatsstolar och hotellboende. Genom att använda Leisure Travel Discount Coupons kan du få upp till $ 3000 rabatt på semesterbokningen för hela familjen. Du kan också njuta av bra rabatter på hotell och fritidshus när du väljer att boka semester i paketpris. Beroende på säsong är erbjudandet anpassat, men du får alltid de bästa möjliga priserna på din resa tack vare de unika kampanjkoderna du får när du bokar din semester. För dem som letar efter charterresor som riktar sig mer mot Medelhavet, rekommenderar vi användandet av våra unika Apollo rabattkoder.

Då använder du en Fritidsresor Promotion Code

1. Dra nytta av alla erbjudanden på Discountrea och gå till sidan
2. Här väljer du destinationer enligt dina önskemål och prisintervall
3. Markera rutan "Jag har en kampanjkod"
4. Ange koden här och klicka på "Fortsätt"
5. Din rabatt ska nu aktiveras

Upp till 60% rabatt på valda destinationer till kampanjpris

Under utvalda perioder får du möjlighet att njuta av boende och charter med upp till 60% rabatt. Det är dock dags att vara tidigt när dessa erbjudanden endast erbjuds i en begränsad utgåva. För dem som gillar solskyddade destinationer erbjuder Fritidsresor ett brett utbud av charter och hotell runt om i världen. Välj bland exotiska destinationer som Mexiko eller Trinidad men även klassiker som Thailand, Spanien och Grekland på sommaren. För de som gillar att boka semester med kort varsel erbjuder fritidsturer också bra rabatter på sista minuten resor till flera utvalda destinationer. Vill du skräddarsy din semester till din egen smak och smak? Då ska du använda våra rabatter med låga rabatter, vilket ger dig bättre möjligheter att anpassa din egen paketresa.

Billiga resor för hela familjen med fritidsresor

I Fritidsresegruppen ingår även Nazar och MyPlanet som tillsammans med Fritidsresor hade cirka 570 000 passagerare inklusive paket och flygresor. De har en stor marknadsandel på den nordiska marknaden och är för närvarande den största charteroperatören på den svenska marknaden. De mest populära destinationerna just nu är t.ex. Kanarieöarna, Thailand och Turkiet. Sedan introduktionen av säker online betalning online har Fritidsresor.se blivit en ökande del av sin totala marknad. För dem som behöver billiga alternativa boende, erbjuder vi för närvarande bra erbjudanden på Expedia.