Footway

Med rabattkod från Footway hos oss på Rabattrea får du rabatt nästa gång du handlar på Footway.co.uk. För dem som älskar skor har Footway verkligen allt du kan önska dig. I sin webbutik kan du välja bland hundratals märken i kvinnorna, män och barn kategorier. På Footway är det också gratis frakt och fri retur, vilket uppskattas av de flesta. Kolla in vårt urval idag och använd en rabattkod från oss om du hittar något du gillar!

Rabattkod på fotväg – 100 kr rabatt på köp

När du handlar för mer än 1500 kr på Footway får du 100 kr rabatt på din beställning. Välj och vrak bland de flesta kända varumärken som Nike, Adidas, Vagabond och Dr Martens. Rabattkoden gäller hela sortimentet förutom de aktuella erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i nätbutiken. Var noga med att köpa de vackra skor du har letat efter. Med denna unika rabattkod sparar du totalt 100 kronor på ditt köp. Rabattrea.se samlar de senaste rabatterna och erbjudanden från Footway för att hjälpa dig att få ännu mer ut av din shopping på nätbutiken. På Spartoo hittar du ett brett utbud av märkesvaror från kända tillverkare till låga priser. Besök vår Spartoo Rabattkupong butikssida och utnyttja de senaste erbjudandena.

Så här aktiverar du rabattkoden för Footway

1. Välj de objekt du vill köpa och gå sedan till kundvagnen.
2. Klicka på för att checka ut.
3. Hitta rutan där det står ”Presentkort och kampanjkod – klicka här”.
4. Ange koden i fältet och klicka på knappen Använd. Nu har din rabattkod registrerats och du kan köpa dina produkter till rabatterat pris!

Alltid nya kampanjer och rabatter att delta

Footway har alltid något nytt i tid när det gäller nya erbjudanden och kampanjer. Under stora resor som sommartur kan du få så mycket som 50% rabatt hundratals skor. Om du bor i Stockholmsområdet eller har vägarna förbi, kan du titta på Fotgängar i egen butik i Kista. Där kan du verkligen hitta skor på kanonkriser. Upp till 70% är inte dåligt för ett sortiment av Timberland, Clarks, Sorel, Converse, Adidas och Ten Points. Footway har också en prisgaranti som garanterar kunden det lägsta priset. För dem som letar efter en snygg outfit som matchar dina skor rekommenderar vi våra Stayhard rabattkoder som ger dig 15% rabatt på ditt köp. Om du råkar hitta samma produkt som säljs till ett lägre pris i en annan butik, betalar Footway skillnaden så länge produkten inte är en reavara eller en del av en kampanj i den andra affären.

Samma lag bakom Footway och Lensway

Du läser korrekt. Footway har funnits sedan 2010, och med den seriella entreprenören Daniel Mühlbach i spetsen hade man redan varit aktiv inom e-handelsbranschen en stund. Det är samma grundare, som också ligger bakom den välkända Lensway-butiken som säljer linser och glasögon. Footway har vuxit de senaste åren och har nyligen förvärvat det populära varumärket Brandos Brandos. Det spelar ingen roll om du letar efter sandaler, stövlar, sneakers eller stövlar. Footway har allt du kan behöva i skogen. Shoppingupplevelsen på Footway ska vara kul, enkel och inspirerande, bättre än det inte kan vara!