Flygvaruhuset

När du bokar flyg och hotell på Flygvaruhuset kan du få mycket fina rabatter med rabattkod rabattkod från Rabattrea. Missa inte dessa unika erbjudanden. De har alltid nya erbjudanden och erbjudanden som alla sina kunder kan njuta av. Före sommarsäsongen har de ofta kampanjer där du kan få upp till 40% rabatt på hotell. Sedan starten har företaget strävat efter att alltid leverera marknadens lägsta priser på resor. Idag har de ett mycket brett utbud av destinationer och har över 650 flygbolag och 240 000 hotell i deras register. Detta gör det möjligt för dig att enkelt hitta det perfekta resmålet till det perfekta priset direkt på Flygvaruhuset.se.

Rabattkodskortet för flygbiljett ger dig 300 kronor rabatt på din nästa resa

Är det dags att boka nästa termin? Då borde du dra nytta av att använda en rabattkoder för Discountreas. Med rabattkoden får du totalt 300 kr rabatt på hela din bokning på Flygvaruhuset.se. Detta är ett utmärkt erbjudande för dem som vill åka utomlands på semester i sommar. Observera dock att detta erbjudande endast gäller när du bokar både flyg och hotell. För de som föredrar att boka ett fritidshus erbjuder vi flera Sembo rabattkoder som ger dig upp till 300 kronor rabatt på boende.

Hur aktiverar jag min rabattkod för flygbiljett?

1. När du har valt din destination, fortsätt till bokningssidan.
2. På samma sida som du anger dina personuppgifter hittar du även rabattkodsfältet.
3. Ange koden i fältet ”Min kupongkod” och klicka på ”Använd” -knappen.
4. Du kommer att få en bekräftelse omedelbart att koden kan användas så att du kan få rabatten för din bokning.
5. Boka och betala din resa. Trevlig resa!

Nuvarande erbjudanden upp till $ 300 rabatt

Om du är sen att boka din semester och letar efter riktiga klipp så har du kommit till rätt ställe. På Flygvaruhuset.se finns det alltid nya erbjudanden att delta. Du märker redan detta på första sidan där du får en översikt över veckans erbjudanden. Dessutom hittar du alltid de senaste kampanjerna på kampanjsidan. Om du inte vill missa ett bra erbjudande kan du anmäla sig till Flight House Nyhetsbrev eller stanna här på Discountrea.se. Boka fler billiga flygbiljetter med våra unika rabattkupongkoder som vi presenterar på Discountrea. Vi kommer att hålla dig uppdaterad med de senaste rabattkoderna och erbjudanden från Flyvaruhuset.

Flygvaruhuset.se – ditt resebyrå online

Det är säkert och enkelt att boka din resa med Flygvaruhuset. På bara några minuter kan du enkelt hitta din drömdestination och börja planera nästa resa för riktigt. Ofta till ett riktigt fyndpris. Här drivs lågprisflygbolag av de mer kända flygbolagen. Du kan också boka hyrbilar och fritidshus i olika prisklasser på Flygvaruhuset. Sedan 1989 har miljontals resenärer valt Flyvaruhuset som researrangör. Det breda utbudet erbjuds tack vare Svenska Resegruppen AB, som äger Flyvaruhuset och är ett av Skandinaviens ledande resebyråer. Var noga med att hålla reda på rabattkoder, kampanjer och erbjudanden som kommer från Flight House, eftersom det här är något de ofta erbjuder. På så sätt kan du hitta din nästa resa till ett mycket bra pris.