Flowerhouse

Använd rabattkod från Flowerhouse från Rabattrea nästa gång du handlar i Flowerhouse webbutik. Födelsedagar, studenter, festivaler och mors dag – oavsett vilket speciellt tillfälle det är en sak, blommor är verkligen ett bra sätt att visa övervägande. Flowerhouse har sedan 2009 levererat blommor till glada mottagare i hela Sverige. Förutom blommor säljer de också fina chokladkoppar och tillbehör som vaser. De värderar verkligen sina kunder och deras behov. Det stora utbudet av blommor kombinerat med låga priser och aktuella leveranser är grunden för deras framgång.

Flowerhouse Rabattkod ger dig 10% rabatt på hela sortimentet

Använd denna unika rabattkod och få 10% rabatt nästa gång du beställer något från Flowerhouse. Du kan välja fritt från utbudet av buketter, choklådor och nallebönor – rabatten gäller alla produkter som säljs på Flowerhouse.se. Detta är ett utmärkt erbjudande för dem som vill vakna och visa din uppskattning till någon du tycker om extra. Missa inte chansen, använd din rabattkod idag. För dem som letar efter billiga buketter för semester, erbjuder vi Euroflorist rabattkoder.

Hur aktiverar jag min rabattkod för blomsterhus?

1. Välj de objekt du vill köpa i webbutiken och lägg till dem i vagnen.
2. När du är nöjd med ditt val går du från kundvagnen till kassan.
3. Här hittar du en länk som heter ”Har du rabattkod? Klicka här.”
4. Ange rabattkoden i rutan. Klicka sedan på knappen Aktivera.
5. Nu har rabatten dragits från din order.

Heta erbjudanden och kampanjer upp till 50% rabatt

Det finns ständigt nya erbjudanden som finns på Flowerhouse. Detta låter dig skicka blommor till en kära vän eller släkting till ett ännu mer pressat pris än vad som redan erbjudits. Färska blommor behöver inte alltid kosta skjortan – åtminstone inte om de beställer på Flowerhouse.se. Det är ofta värt att kolla på Flowerhouse hemsida eller på Discountrea för att hitta de senaste erbjudandena. Discountrea uppdaterar regelbundet de senaste rabatterna och erbjudanden från Flowerhouse. För att inte missa ett spännande erbjudande, är ett tips att regelbundet besöka vår hemsida. På Interflora får du för närvarande flera bra erbjudanden på blommor vid rätt tidpunkt. Få en Interflora rabattkod och spara upp till 15% på din beställning.

Flowerhouse – en modern blomsterbutik från 1920-talet

Flowerhouse.se grundades 2009 och har snabbt blivit en av de största blomstermarknaden online. Här är den personliga kontakten med kunderna i mitten, speciellt när deras verksamhet är på nätet. Flowerhouse vill erbjuda sina kunder utmärkt service från välutbildad och kunnig personal. Företagets tre hörnstenar är kreativitet, kvalitet och ett unikt sortiment. Oavsett vilken typ av order ser personalen alltid fram emot att skapa något unikt baserat på dina förväntningar. Blomsteraffären ägs av Nihlstens blommor. En butik i Stockholm som har funnits sedan 1920-talet. Vid den tiden blev blommor och buketter levererade till begravningar. Idag har verksamheten utvidgats och har något att erbjuda i alla prisklasser. Flowerhouse samarbetar med branschens bästa leverantörer och grossister. Blommorna sänds direkt från Holland, medan krukväxterna kommer direkt från lokala odlare. Därför kan de garantera att du alltid får de färskaste blommorna som skickas med blomknoppen.