eNemo

På eNemo hittar du apparater och hushållsapparater som erbjuds till rabatterade priser jämfört med fysisk handel. Ännu billigare kan vara om du använder en eNemo rabattkod som du får via oss på Rabattrea. Just nu får du upp till 10% rabatt på din beställning när du använder en rabattkod. Med 10 års erfarenhet och med över 3000 produkter, handlar du dina apparater och hushållsapparater till mycket låga priser och även utan fraktkostnader.

eNemo rabattkod ger dig 10% rabatt på hela din beställning

Att online-butiken har låga priser och gratis frakt på hela sortimentet, vet vi redan, men att du får 10% rabatt på hela din beställning är en nyhet. Håll koll på fler rabattkoder och andra kampanjer som sänker priset ytterligare. Få din eNemo rabattkod och få 10% rabatt på hela din beställning och gratis frakt. Kampanjer gäller endast periodiskt för att dra nytta av möjligheten att undvika att förlora priset. Också glöm inte att ta en titt i fastighetsdelen som fylls dagligen. Skulle du förmodligen inte hitta det märke du letar efter, kan du också dra nytta av våra Tretti-kampanjkoder för att få rabatt på ett liknande sortiment.

Hur aktiverar jag min rabattkod för eNemo?

1. Välj bland vitvaror online.
2. Välj ”Gå till kassan” och fortsätt sedan till kassan
3. Markera alternativet ”Hämta rabattkod”
4. Skriv in din kod här och klicka på ”lösa in”
5. Erbjudandet har nu aktiverats och du får din eNemo-rabatt

Upp till 50% rabatt på apparater och hushållsapparater

Besök försäljningsdelen på eNemo.se där du får tillgång till extra bra rabatter på det utgående sortimentet. Få upp till 50% rabatt på de flesta utvalda objekt som diskmaskiner, torktumlare, spisar, kylfrysar, inbyggda vattenkokare och mycket mer. Om du har tur kan du också använda rabattkoder som kan tillämpas på reavaror. Du får även gratis frakt på alla inköp. För ytterligare hushållsartiklar, hittar du även andra butiker med oss. Dra fördel av våra Skånska byggprodukter rabatter för att ge ditt hem en liten hiss samtidigt som du får möjlighet att spara hundratals av din nästa order.

Kända kvalitetsprodukter till mycket låga priser

eNemo.se öppnade i Sverige 2011 och ingår i WhiteAway Group, ett danskt företag. I Danmark har de sålt sina apparater sedan 2003 och är en av de största detaljhandlare av apparater och hemelektronik. Här hittar du allt från apparater, VVS-produkter och hushållsapparater. Företaget arbetar nära alla ledande leverantörer, vilket innebär att de snabbt kan erbjuda hjälp även efter ditt köp, om ett krav på fordran uppstår. Eftersom de bara säljer produkter via internet kan deras priser skjutas upp till maximalt och produkterna säljs väldigt billigt.