Ellos

Ellos är ett e-handelsföretag som erbjuder ett stort utbud av kläder och skor i många storlekar till bra priser. Du hittar också produkter till ditt hem, så som möbler, gardiner och bäddtextilier. Ellos säljer också hemelektronik, resor, skönhetsprodukter och erbjuder även privatlån.

Ellos är certifierat av Trygg e-handel, som är till för att skapa trygghet för dig som kund. Det betyder att företaget binder sig till att följa vissa krav, bland annat en trygg hantering av personuppgifter som lämnas ut i samband med köp.

Hur använder jag en rabattkod?

För att ta del av Ellos rabattkoder använder du rabattkoderna här på hemsidan som finns presenterade i rutan ”aktuella erbjudanden” och klickar på ”visa kod”. Koden skriver du sedan in i kassan under ”Aktivera erbjudande” när du ska betala för ditt köp. Genom att använda en rabattkod kan du spara hundralappar, kanske till och med tusenlappar.

Ellos online

När du ska betala för ditt köp på Ellos kan du välja mellan fyra säkra betalsätt – faktura, postförskott, konto och kort. Det finns också flera olika fraktalternativ så att du kan välja det som passar dig bäst. Utöver den ordinarie frakten kan du välja till Express24 som innebär att du får ditt paket nästkommande vardag, eller hempaket, där du får ditt paket levererat hem till dig.

Ellos har också en flik som heter ”inspiration”, där du kan få tips om bland annat sminkning och kläder till fest eller vardags.

Kampanjer och erbjudanden

Ellos har en kategori för rea på sin hemsida, där du kan hitta produkter till extra låga priser. Du kan välja bland kategorier för att snabbt hitta det du söker. Under rubriken ”just nu” hittar du några exempel på vad som finns på rea och vad det kostar. På Ellos hittar du också produkter med få varor kvar, så kallad ”sista chansen”. Där kan du göra riktiga fynd!