Dogger

Dogger är en online fiskeaffär med ett brett utbud av rullar, stavar, rep, beten, krokar, förvaring etc. Få 10% rabatt på din beställning med rabattkod för Dogger. Här får du tillgång till exklusiva rabattkoder och erbjudanden som sänker priserna på dina sportfiskeprodukter. Här hittar du allt i fiskegrillar till bra priser på nätet. I Dogger Rea kan du också hitta utvalda fiskprodukter upp till 80% rabatt. Välj bland fiske tillbehör från alla större märken som Abu Garcia, Berkley, BFT, Savage Gear och mycket mer.

Dogger rabattkod ger 10% rabatt på hela köpet

Få din exklusiva rabattkod för Dogger här hos Discountrea och spara 10% på din beställning av fiskegrillar. I webbshopen hittar du ett stort utbud av sportfiskeprodukter. Välj allt från rullar, stavar och rep till beten, krokar och förvaring för ditt fiske. Här hittar du allt inom sportfiske från alla större märken som Abu Garcia, Okuma, Berkley, Savage Gear, Shimano och andra. På Dogger.se får du dina sportfiske artiklar till låga priser, gratis för beställningar över $ 500, snabb leverans och gratis avkastning! Sänk priset med 10% eller mer med våra rabattkoder för Dogger som hittades här först.

Hur använder jag en rabattkod för Dogger?

1. Välj objekt och klicka på ”Lägg i kundvagn”

2. Gå till kassan via kundvagnen längst upp till höger

3. Under produktöversikten hittar du ett kupongkodsfält

4. Klistra in rabattkoden i fältet och klicka på Enter på tangentbordet

5. Din Dogger Coupon Code är nu aktiverad

Beställ på utvalda fiskpinnar upp till 80% rabatt

Stora prisreducerade fiskprodukter för fiskaren med upp till 80% rabatt i utloppet. I Dogger Rea hittar du utvalda sportfiskeapparater som bete, stavar, solglasögon, förvaringslåda, vattentäta väskor, rullar, strumpor, jackor, krokar, fiskeknivar och andra användbara fiskeprodukter. Spara 40-80% på dessa valda fiskprodukter som finns i resesektionen!

Allt i sportfiske till bra priser på Dogger.se

Företaget grundades 1932 av Nils Wenneström med tennisartiklar som huvudaktivitet. Genom att börja importera sin egen nylon lina till tennisracketen, som också fungerade som fiskelinje, kom Dogger i sportfiske. Sportspelarna placerades på hyllan och fokuserade istället på sportfiske. Försäljningen av fiskpottar startade 2010 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom onlinefiske. Sortimentet erbjuder allt i fiskartiklar från kända kvalitetsmärken till låga priser, snabb och fri frakt över 500 kr och gratis avkastning. Dra nytta av de senaste rabattkoderna och kampanjerna för Dogger här på Discountrea.