Disney Store

Hos Disney Store hittar du bland annat kläder, leksaker, samlarobjekt, porslin och skor. Det finns ett brett sortiment och du kan handla utifrån kategorier för att lätt hitta det du söker. För att få extra mycket för pengarna kan du använda rabattkoder ifrån Rabattrea.se. Du hittar många olika kända karaktärer så som Aladdin, Musse Pigg och hans vänner, Frost, Toy Story, Spider-Man och Hulken. Det finns också egna kategorier för barn, baby och vuxna med varor anpassade efter målgruppen. Här finns det också egna kategorier för Marvel och Star Wars, där du enbart hittar deras produkter. Du kan också välja att personanpassa dina varor för en mer personlig present.

Hur använder jag en rabattkod?

Rabattkoder hittar du här på hemsidan i rutan för ”aktuella erbjudanden”. Du väljer vilket erbjudande du vill ta del av och klickar sedan på ”visa kod”. Koden skriver du sedan in i kassan när du ska betala för ditt köp. Det finns en knapp för kampanjkoder på Disney Store där man lägger till sin kod, och tycker sedan på ”Tillämpa”.

Erbjudanden

Disney Store har en egen kategori för erbjudanden där det alltid finns mycket att välja på. Här hittar du utvalda produkter till specialpriser. Det finns flera olika kategorier att välja mellan även här, för att lätt hitta det du söker. Om du vill lägga till en personanpassning på en rea-produkt går det utmärkt det också! Du kan lägga till personanpassningar på alla produkter där det finns en knapp för det.

Du kan också använda rabattkoder när du handlar för att spara pengar.

Disney Store online

När du ska betala för ditt köp kan du välja mellan att betala med Visa, MasterCard, American Express och PayPal. Disney Store skickar inte bara varor till Sverige, utan även till Norge. När du besöker Disney Store och hittar produkter som du vill spara för senare köp kan du enkelt lägga till de i favoriter, genom att klicka på ”Lägg till i önskelista” så sparas varan. Då kan du smidigt hitta det du tittade på vid ett tidigare tillfälle. Det finns också möjlighet att skriva recensioner på varor som du köper hos Disney Store. Du kan också läsa andras recensioner på varor som du funderar på att köpa, för att se vad andra tyckte.