Designonline

Designonline erbjuder inredning och design för alla rum i hemmet. De har ett utmärkt och unikt sortiment som består av tusentals produkter från fler än 200 varumärken.

Designonline Rabattkod ger 5 – 35% rabatt på alla möbler och möbler

Nu kan du köpa billiga heminredning med våra valda kampanjer. Med ett noggrant urval hittar du interiörprodukter inom köks- och bordsartiklar, tyg och textilier, mattor, belysning, tapeter och väggdekorationer, möbler och smycken och mode. Nu behöver det inte vara dyrt att handla stiliga inredningsprodukter till ditt hem. Om du inte hittar det du söker på Design online kan du också kolla våra Royal Design-rabatter, eftersom de erbjuder ett liknande sortiment och varumärken.

Great Outlet ger dig 20-70% lägre pris på skandinavisk design!

Designonline har en kontinuerlig pågående försäljning med 20-70% rabatt på skandinavisk design, under kategorin Outlet. Där kan du hitta billiga hem och trädgårdsmöbler, för barn och vuxna. Du hittar tidlösa designklassiker från välkända designers och moderna heminredning från nyare varumärken. Allt från Orrefors och Marimekko till Pappelina och 10-gruppen och andra. Utmärkt kvalitet till förmånliga priser när du handlar utanför Outlet-sektionen.

Omtänksamt urval av marknadens bästa heminredning till ett lågt pris

Designonline.se grundades 2002 av entreprenören Jörgen Bödmar, med önskan om att erbjuda alla, oavsett var du bor, bra design online. Med över 200 skandinaviska märken som Marimekko, Pappelina, Iittala, Designhus Stockholm och Stelto, kan de erbjuda ett brett urval av de bästa designprodukterna på marknaden till över 70 olika länder. Det unika sortimentet består av mer än 5000 noggrant utvalda interiörartiklar som gör varje hem unik. Speciellt populära produkter inom intervallet är tyger, fönsterfilmer, plastmattor och lampor. Designonline strävar inte efter att presentera alla marknadens inredningsdetaljer, men med ett väl genomtänkt och välplanerat sortiment kommer du att ha den bästa marknaden att erbjuda i heminredning. Letar du efter en ny lampa bör du även kolla våra Rabattkod för belysningsdesign för att få bästa pris från ett oerhört stort lampans sortiment.