Design Your Home

Dra nytta av en Design Your Home Rabattkod och spara 5% av hela din beställning. Rabattkoden gäller för allt, utan det lägsta ordervärdet. Här hittar du exklusiva möbler skapade av de bästa designerna i världen. Kombinera elegans och god smak med kvalitet. Välj gratis från kommande taggar och spara så mycket som möjligt i din nästa order. Om du har tur kan du också kombinera alla prisreducerade produkter med en kod för att spara ännu mer pengar på din beställning.

Design ditt hem Rabattkod ger dig 5% extra rabatt på ditt köp

Med rabattkod kan du spara en snap på din nästa order. Just nu får du 5% rabatt på köp på Design Your Home. Du väljer själv hur mycket / lite du vill handla för. Var noga med att dra nytta av den här rabatten och spara hundratals objekt på din inredning du handlar i nätbutiken. Naturligtvis kan du kombinera denna rabattkod med andra erbjudanden och erbjudanden som du hittar. Nu behöver det inte vara dyrt att handla stiliga inredningsprodukter till ditt hem. Skulle du förmodligen inte hitta det du söker, kan du också titta på våra Royal Design-rabatter, eftersom de erbjuder liknande varumärken och sortimentet.

För att göra detta, aktivera du din rabattkod på Design Your Home

1. Lägg till valfria artiklar i kundvagnen och klicka sedan på ”Min kundvagn”
2. Visa dina varor i kundvagnen och klicka sedan på ”Gå till kassan”
3. På höger sida av rutan hittar du fältet Rabattkod
4. Ange din kod och klicka sedan på den blå knappen under ”Kupongkod”
5. Du får nu din Design Your Home-rabatt precis som lovat.

Upp till 80% rabatt på möbler från kända designers

På Design ditt hem hittar du en REA-sektion som heter ”erbjudanden” under det avsnittet hittar du nya möbler med upp till 80% rabatt varje dag. Dessa erbjudanden ändras för varje dag som går så det handlar om att vara riktigt snabbt med din order att få ut mesta möjliga av erbjudandet. Där kan du till exempel hitta allt från stolar, solstolar, soffor, bord och mer till otroliga priser. Klicka på hem nya möbler fyller ditt sovrum, kontor, vardagsrum eller kök. Det är självklart den första kvarnen som gäller för dessa utvalda produkter för att vara snabb. Ta en titt på våra Designeronline rabattkoder för rabatterade priser på möbler från andra märken.

Prisvärd inredning på nätet

Design din Home Founders 2014 och är en inspirerande handelsplats för designmöbler från etablerade varumärken från Europa. Alla egna märken Brooklyn Loft, Modern Interior, Luxurious och Scandinavian Interior har olika identiteter. De är designade och gjorda med stor uppmärksamhet på detaljer av sina egna erfarna möbeldesigners. Var noga med att inte missa alla våra kommande exklusiva Design dina hemrabattkoder och spara upp till 15% av högkvalitativa möbler.