Dentway

Dra nytta av en exklusiv Dentway rabattkod och få upp till 25% rabatt på din beställning. Blek gula och missfärgade tänder billigt med blekningssystem, vilket är identiskt med vad tandläkarna använder. Dentway tandblekningsprodukter avlägsnar missfärgning och bleker dina tänder vitt och effektivt. Dessutom får du en nöjd kundgaranti vilket innebär ett garanterat blekningsresultat.

Dentway Rabattkod – 5-25% rabatt på dina tänderblekningsprodukter

Nu kan du få samma behandling som din tandläkare, hemma! Dentway erbjuder ett komplett sortiment av tandblekning för alla behov med samma behandlingsmetod som tandläkare använder, men betydligt billigare. Få ytterligare 5-25% rabatt på din beställning med din egen rabattkod. Välj bland kompletta tandprotespaket, tandblekningspennor, tandblekningsgel, tandkrämremsor eller andra tandhygienprodukter som professionell tandkräm, tandborstar och andningsartiklar. Här kan du hitta prisvärda kampanjer och koder som ytterligare minskar priset för hembaserade tänderblekning.

 

Upp till 50% av tandblekning för hemmabruk

Få ett speciellt pris på utvalda tandblekningsprodukter hemma och spara upp till 50% vid ditt köp. Dra nytta av tillfälliga kampanjer med prissänkningar på utvalda produkter. Få till exempel Deras populära startpaket till 45% lägre pris för bara 495 kr (ordpris 895 kr), där du som nybörjare får allt som behövs för professionell hemdentalblekning. Spara upp till 50% på tandbehandlingar när du handlar online på Dentway genom våra erbjudanden.

Professionell tandblekning hemma från Dentway

Dentway är ledande i Norden i hemmalagblekning och garanterar ett vitt leende eller pengar tillbaka. Deras blekningssystem är identiskt med vad tandläkarna använder för att avlägsna missfärgning och ge dina tänder ett vitt resultat på ett skonsamt och effektivt sätt. Deras produkter är baserade på en ny effektiv formel som är helt fri från peroxid och mild mot tänder och tandkött. Med sin nöjda kundgaranti garanteras du ett vitt resultat eller pengarna tillbaka. Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa alla framtida erbjudanden.