Clinique

Vi på Rabattrea.se erbjuder en Clinique rabattkod som ger dig ett presentvärde på 120 kr absolut ingen extra. För närvarande får du upp till 70% rabatt på utvalda produkter från en stor försäljningsavdelning. Vänligen kombinera vår Clinique-kampanjekod med gratis frakt när du köper tillvalsprodukter till minst 550 kr.

På Clinique kan du känna dig säker på att de produkter du klickar hem är försiktiga mot huden. De använder inga kända allergener i sina produkter och varje enskild produkt testas 12 gånger på 600 personer.

Clinique rabattkod ger dig 120 kr rabatt på ditt köp

Förutom alla Clinique rabatter som vi presenterar på den här sidan får du även gratis frakt på din beställning när du handlar för minst 550 kr. Du får också chansen att hitta stora belöningar där du kan spara upp till 50% rabatt på skönhetsprodukter. Just nu har vi en rabattkod som ger dig en gratis present till $ 120. Om du gillar det kompletta badrumsskåp med prisvärd smink kan vi rekommendera vår exklusiva Eleven rabattkod som ger dig 11% rabatt på hela sortimentet för en begränsad tid.

Hur aktiverar jag min Clinique-kampanjekod?

1. Ange eventuella skönhetsprodukter i kundvagnen som du hittar på clinique.se
2. Klicka sedan på din varukorg för att komma till kassan
3. När du når kassan fyller du i rabattkoden
4. Hitta fältet ”Rabattkod” och ange koden du mottog från oss
5. Klicka på ”Använd rabattkod” för att få din utlovade Clinique-rabatt

Upp till 50% rabatt och gratis gåvor via aktuella kampanjer

I deras stora REA-sortiment kan du få upp till 50% rabatt på skönhetsprodukter. Dessutom erbjuds nuvarande kampanjer som regelbundet visar prissänkningar på utvalda produkter eller gratis gåvor som ingår i ditt köp. För tillfället kan du till exempel få ett presentvärde på 383 SEK när du klickar på två produkter. Spara upp till 50% vid ditt köp eller få en premie med din beställning, utan extra kostnad! Fler skönhetsprodukter är billiga på Bangerhead rabatter och erbjudanden.

Smart hudvård med fantastiska resultat

Clinique började samarbeta med hudläkare och tillsammans skapade de det första hudvårdssystemet som utvecklades av hudläkare. Om du vill göra något om dina linjer, rynkor, ojämn hudton och avslappnad hud hittar du allt du behöver för ett perfekt ansikte hos Clinique. Alla sina produkter är utvecklade av hudläkare och kan skräddarsys för alla hudtyper och för alla behov. När det gäller smink, testas alla ögonskuggor och mascara av ögonläkare. Deras vackra läppstift och läppglans fylls med fukt och omsorg och utan parfym alls. Letar du efter kvalitetsvårdsprodukter och smink är clinique.se det bästa alternativet.