Clas Ohlson

Clas Ohlson är en europeisk detaljhandelskedja som säljer det mesta inom el, fritid, bygg, multimedia, hem och reservdelar. Här hittar du lampor, klockor, cyklar, fisketillbehör, bläckpatroner, hänglås, varor för hårvård och köksmaskiner. Hos rabattrea.se hittar du rabatter och erbjudanden som du kan använda när du handlar hos Clas Ohlson. På förstasidan för hemsidan hittar du en kategori som heter bästsäljare, där de visar vilka produkter som är populärast just nu. Här kan du få tips och inspiration till egna inköp. Du kan också se nyinkomna produkter hos Clas Ohlson, om du vill ha det allra senaste.

Club Clas

Clas Ohlson har en medlemsklubb med gratis medlemskap. Är du med i klubben får du poäng på alla dina köp, du får också flertalet förmånliga rabatter och medlemspriser på utvalda varor. På deras hemsida kan du se aktuella rabatter för medlemmar. De varor som har medlemspris står det ”klubbpris” på. En ytterligare förmån att vara medlem är att du får bra råd och tips på hemmafix.

Rabatter och erbjudanden

Hos rabattrea.se hittar du rabatter och erbjudanden som du kan använda hos Clas Ohlson. Om du vill få mail när det kommer in nya erbjudanden och rabatter för Clas Ohlson kan du registrera dig för nyhetsbrev hos rabattrea.se så är du alltid uppdaterad!

Clas Ohlson har också en egen sida för erbjudanden som du hittar överst på sidan. Här hittar du alla produkter som är prissänkta på samma ställe. De erbjuder ett stort antal prissänkta produkter för att göra ditt köp ännu mer prisvärt. Du kan sortera produkterna efter bland annat pris, kategori och varumärke för att lättare hitta det du söker. På deras förstasida hittar du också vissa produkter som de har nedsatt pris på.

Handla hos Clas Ohlson

När du har hittat det du vill ha och ska betala för ditt köp kan du välja att betala med kort, faktura, direktbetalning, kreditkort eller postförskott. Din order skickas senast dagen efter att beställningen är gjord, om det inte är högsäsong. Om du köper mindre produkter så kan du välja om beställningen ska skickas hem till dig med mindre varubrev eller om du vill hämta ut paketet på utlämningsställe. Clas Ohlson är certifierade av Trygg e-handel. Du kan returnera dina varor om du inte är nöjd till en av deras butiker. Clas Ohlson erbjuder också upp till 90 dagars öppet köp.