City Gross

Nu lanserar City Gross en egen matlåda där du som kund får möjlighet att bekanta dig med färska ingredienser som förenklar ditt vardagsliv. Få en City Gross Rabattkod och spara 200 kr på din första matkasse. På City Gross har du alltid tillgång till svenskt högkvalitativt kött och råvaror. Livsmedelsbutiken startade 1993 med målet att göra skillnad på marknaden. Därför överger de rutinerna för automatiserade livsmedelsbutiker och investerar mer i kunnig personal med de flesta manuella diskar. Förutom matutbudet har du också möjlighet att köpa exklusiva köksartiklar och material från tillverkare som Duka.

City Gross Rabattkod – 200 kr rabatt på First Food Box

Handla mat online enkelt, snabbt och billigt. Nu kan du äntligen få veckans mat levereras direkt till din dörr. Få planerade middagar med färdiga recept och alla ingredienser som levereras hemlagad i en matlåda. När du registrerar dig som en ny kund hos City Gross får du $ 200 rabatt på din första order i en matlåda. När du väljer att prova den klassiska matlåda får du 5 middagar för 4 personer med stor variation och färska ingredienser i varje recept. Alltid färskt kött från svenska. Om vi ​​inte har några aktiva koder för City Gross, kan du alltid utnyttja våra Mathem rabattkoder.

Hur aktiverar jag min rabattkod på Citygross.se?

1. Välj din matvaror / matlåda och klicka på ”Beställ”
2. Gå till kassan längst upp till höger
3. Klicka på ”Välj leveransmetod”
4. Välj rabattkod alternativet längst ner i kassan
5. Skriv in din kod i fältet och klicka på ”Ok”
6. Du får nu din rabattkod för citygross.se

Rabatterade matväskor för alla behov

Du har inte missat det City Gross erbjuder matväskor för allas smaklökar. Till exempel kan du välja mellan fotbollsboxen – 4 middagar för 4 personer 16 måltider och 4 mellanmål, Bamses Barnboks 4 middagar för 4 personer, inklusive en klassisk matruta med kulmjölk – med 5 måltider för upp till 8 personer, Viktvaktare Matkasse – 5 middagar för 4 personer, ekologisk matlåda 4 middagar för 4 personer, vegetarisk matlåda 3 middagar för 4 personer och även glutenfri och laktosfri matlåda. I lådorna får du alltid färskt svenskt butikskött, fisk från säkra lager och ekologiska eller märkta produkter. Prova en kassa idag och spara 200 kr på din beställning.

Stad Gross – där maten gör skillnaden

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål. att verkligen göra en skillnad. De sticker ut att de inte gillar någon annan detaljhandelskedja. Istället erbjuder de färskt svenskt kött som är skuren och packat i den kunniga personalen, manuell fisk och skaldjursrätter från hållbara lager, nybakat bröd från våra egna bagerier och Sveriges bredaste matrank. Något annat som är mycket viktigt är att de märker sina varor med få eller inga tillsatser med Ä-märket för att förenkla det medvetna valet av mat. Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla reda på City Grosss nästa kampanj och erbjudanden.