Cervera

Få en Cervera rabattkod här hos Rabattrea och få upp till 20% rabatt på ditt heminköp online. Ett genomtänkt urval ger dig inte allt på marknaden, utan det bästa på marknaden för inredning. Med de senaste rabattkoderna och erbjudandenna till Cervera kan du bara hitta dina favoritprodukter till mycket rabatterade priser. Butiken säljer vackra designprodukter till kök, bord och rum. Allt för matlagning, servering och dekoration med inspirerande design och hög kvalitet finns i sortimentet. Du hittar varumärken som Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Bodum, Eva Solo med mera.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa framtida kampanjer och erbjudanden på Cervera.se.

Cervera rabattkod ger dig upp till 20% rabatt på din beställning

Handla hemdesignprodukter från en inspirerande butik med ett brett utbud av köksgeråd och inredning samtidigt som du får möjlighet att spara upp till 20% på din beställning. Du hittar allt i köksredskap, porslin och inredningsdetaljer. Köp allt från professionella kockknivar och designerskålar till hemtextil och belysning. Alla produkter är noggrant utvalda från marknadens ledande märken som är kända för sin höga kvalitet och design. Skulle du också leta efter ett par nya gardiner i köket, kan du också dra nytta av vår Ello rabattkod, som för närvarande ger dig 40% rabatt på något föremål.

Hur använder jag min Cervera rabattkod?

1. Välj och ta bort från det stora området
2. Placera valfria produkter i din kundvagn
3. Klicka på för att checka ut
Ange din rabattkod under fältet ”Rabattkod”.
5. Du får nu den utlovade rabatten

Upp till 50% rabatt på köksartiklar via aktuella kampanjer

Cervera har ständigt nya erbjudanden med reducerade priser på utvalda produkter och varumärken. Fina köksprodukter, servering av produkter och interiörprodukter upp till halv pris. Gör en riktig skärning på produkter för kök och hem som stekpannor, salladsuppsättningar, ugnsformar, bestick, knivar, termor, tallrikar, pinneblandningar och mer. Håll koll på de aktuella kampanjerna i butiken genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Är du ute efter ett större utbud av märken när det gäller inredning, kan vi berätta om vår unika Designonline rabattkod som ger dig 10% rabatt på din beställning.

Cervera – Kök och hemdesign

Cervera grundades 1987 av Ragnar Boham, Jack Moëll och Bo Forslund med en butik i Stockholm med visionen att vara kundens förstahandsval för hemmaprodukter av hög kvalitet. Cerverakedjan växte med både egna butiker och butiker som ägdes av franchisetagare. Cervera har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från kända och exklusiva märken som b.la. Kosta Boda, Tefal, Global, Hackman, Kökshjälp, Georg Jensen, Rörstrand och mer. Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev!