Caliroots

Caliroots säljer klassiker och nyheter i streetwear och sneakers. I sortimentet hittar du den bästa blandningen av streetwear och sneakers från varumärken som Stussy, Carhartt, Vans, Nike och Adidas. Med vår exklusiva Caliroot rabattkod får du 15% rabatt på din beställning. I turnén hittar du rabatterade kläder och skor upp till 70% rabatt. Köp street fashion online med våra rabattkoder och kampanjer till Caliroots.

Caliroot Rabattkod – 15% rabatt på din beställning

Köp streetwear billigt online med vår Caliroot Rabattkod, som ger dig 15% rabatt på hela din beställning. Sortimentet innehåller den bästa blandningen av gatemode och sneakers från alla större märken som Nike, Adidas, Vans, Carhartt, Alpha Industries och mer. Välj mellan allt från T-shirts, tröjor och jackor till skor, mössor eller skateboards. Här är allt för gatan orienterad kille eller tjej. Dra nytta av exklusiva Caliroot rabattkoder och spara 15% eller mer på ditt streetmode köp och sneakers online. För mer manligt mode med upp till 15% rabatt, rekommenderar vi också rabattkoder till Stayhard.

Hur gör jag rabattkod på Caliroots.se?

1. Välj produkter i webbutiken och klicka på ”Lägg till”

2. Gå till kassan längst upp till höger

3. Under produktöversikten hittar du rabattkodsalternativ

4. Ange din kod i fältet och slutligen klicka på ”Aktivera kod”

Försäljning med upp till 70% rabatt på utvalda kläder och skor

I Caliroots försäljning kan du hitta rabatterade streetwear och sneakers upp till 70% rabatt. Gå till kategorin Real Deal och välj och slå i sin stora försäljning med flera erbjudanden på utvalda varumärken. Handla street fashion som hoodies, jeans, toppar, huvudbonader som kepsar och mössor samt tillbehör till rabatterade priser i reseavdelningen. Hitta fler skor med 20% rabatt hos Spartoo.

Caliroots – Streetwear & sneakers online

Företaget grundades 2003 med en butik i centrala Stockholm. Tanken var att erbjuda ett sortiment med inriktning mot mode varumärken med inspiration från Kalifornien som Stussy och Vans. De flesta märken importeras direkt från USA och Japan, vilket ger butiken ett unikt utbud av streetwear och sneakers. Nu kan du handla sina unika och häftiga streetwear online på Caliroots.com webbshop och rabattkoderna finns här.