Bygghemma

Få tillgång till din egen Building Home Rabattkod och få upp till 20% av din beställning. Här på Rabattrea presenteras alla kuponger och kampanjer som gör ditt köp på Bygghemma.se så billigt som möjligt så att du alltid får lägsta möjliga pris för ditt byggmaterial och interiör.

Bygghemma är en av Sveriges största internetbutik inom bygg, trädgård och inredning. De erbjuder ett brett sortiment av välkända svenska märken och allting levereras naturligtvis direkt till din dörr utan fraktkostnad. Här får du tillgång till produkter och renoveringar för att skapa ditt drömhem!

Byggnadskod rabattkod ger upp till 20% rabatt + fri frakt på byggprodukter

Att använda en byggnad Hem Rabattkod är ett gyllene sätt att minska de höga kostnaderna som oftast inkluderar renoveringar. Få upp till 20% rabatt på hela sortimentet med detta exklusiva värdecertifikat. Därmed sparar du upp till 20% på alternativa byggmaterial och renoveringar till ditt hem. Detta är ett exklusivt erbjudande där du får 20% billigare pris och även fraktleverans till dörren. Vill du också krydda ditt hem med möbler? Ta en titt på våra Trademax-kampanjkoder som ger dig rabatt på den största online-møbelbutiken i världen som byggherren också äger!

Hur aktiverar jag mitt bygghemscertifikat?

1. Välj från frivilliga byggmaterial online på Bygghemma.se
2. Fortsätt genom att klicka på ”Gå till kassan”
3. Klicka på textfältet under ”Ange värdering”
4. Ange din kupongkod och tryck på Aktivera
5. Erbjudandet har nu blivit aktiverat och du får din bostadsrabatt

Building Home Rabatt ger 60% lägre pris på över 100 000 objekt

På Bygghemma kan du köpa byggmaterial från flera kända varumärken och idag består deras sortiment av över 100 000 artiklar där du får upp till 60% lägre pris jämfört med handel. Handla billiga produkter som badrum, fönster, dörrar, trädgård, inredning, golv och trädgårdsmaskiner. För mer byggprodukter till nedsatta priser rekommenderar vi också att du deltar i Skånska Byggvaror rabatter. Med andra ord har du ett mycket stort utbud av renovering och arbete samt möbler när du väljer att gå igenom våra partners

Billiga byggprodukter till de bästa priserna i nätverket hos Nordens största leverantör

Bygghemma är ett av Nordens största onlineföretag, och sedan lanseringen i Sverige 2006 har de fortsatt att växa starkt. Verksamheten är för närvarande tillgänglig i hela norra, vilket ytterligare konsoliderar sin starka ställning på den nordiska byggmarknaden. Huvudkontoret ligger i Oskarshamn med filialer runt om i landet. Affärssidan är att bredda utbudet av online byggprodukter till betydligt lägre priser. Målgruppen är först och främst personer som gillar att fixa hemmet självt. Du kan också erbjuda ett brett utbud av inredning till låga priser.