Budget

Få rabattkupongkod på Rabattrea och få 15% rabatt när du bokar en hyrbil. Boka din hyrbil till ett riktigt bra pris i Sverige, Europa och resten av världen idag.

Det blir ännu roligare när du använder en av våra rabattkuponger vid din nästa bokning av hyrbil. Allt på en och samma sida för att hjälpa dig så mycket som möjligt och också för att göra dig lägsta pris som kund. Glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa framtida erbjudanden och erbjudanden. Här på Rabattrea hittar du alltid de senaste rabatterna och erbjudandena.

Budgetrabattkod ger 15% rabatt på din nästa biluthyrning

Här på Discountrea.se har vi lagt samman det bästa onlinevalet av erbjudandekoder för Budget.se. Just nu kan du hyra bil medan du får 15% rabatt på din bokning. Här får du chansen att boka din hyrbil till ett riktigt bra pris i Sverige, Europa och resten av världen. Glöm inte att välja en GPS vid din bokning för att säga adjö till konstiga vägskyltar och svåra kartor och bara njut av din resa. Skulle du också leta efter en hotellbokning kan vi begära vår unika rabattkod som ger dig 10% rabatt på hela din bokning.

Unika erbjudanden med upp till 20% rabatt på hyrbilar

Under budgetens specialerbjudanden kan du hitta aktuella kampanjer med nedsatta priser på hyrbilar i utvalda städer, utvalda tidsperioder etc. Till exempel kan du välja mellan budget och GO-tjänsten, där du kan spara upp till 20% när du betala din billig biluthyrning på nätet. Boka billig biluthyrning när du är på en budgetavdelning. Det stora utbudet kombinerat med hög servicenivå, tillgänglighet och expertis har gjort Budget till ett av branschens bästa alternativ. Om du också vill boka en flygbiljett för den kommande semestern kan vi varmt rekommendera våra rabattkoder, där du kan spara hundratals flygbiljetter.

Det uppenbara valet när du vill hyra en bil

Budget Rent a Car är ett av världens största biluthyrningsföretag i mer än 120 länder och har över 3400 kontor, varav 800 på flygplatser. Budget startade i Los Angeles 1958 och har för närvarande över 265 000 bilar i flottan. I Sverige ägs Budget Car Rental av Avis Budget Group. Förutom personbilar finns lastbilar och lastbilar också att hyra. Glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa budgets erbjudanden och erbjudanden.