BroPass

Om du reser ut, kolla in rabattköp: BroPass rabattkod. För dem som reser över Öresundsbron är det perfekt för att du kan få rabatterade priser och paket. BroPass koncept är att ge dig bra priser som är idealiska för dem som vill ta en tur över den vackra Öresundsbron. Inte bara att bron själv är cool att se, så de platser du är på väg är helt enastående. Det snabba erbjudandet är precis som en snabb resa och för dem som vill ta en dagstur erbjuder Rabattrea något du bara inte kan missa.

BroPass rabattkod ger dig ett billigare pris på resan

Just nu har vi ett erbjudande där du får så mycket som 320 kr rabatt på din BroPass. Med din BroPass får du hälften av resans pris över Öresundsbron. Med andra ord, med rabattkoden från Discountrea kan du spara mycket pengar. Snabb Tour är för dem som korsar Öresundsbron över dagen eller inom sex timmar. Det är bra för dem som går till andra sidan för att njuta av ett besök på en restaurang, museum eller shoppingtur. Du behöver en BroPass för att lära känna QuickTur. Med oss ​​hos Discountrea får du de bästa erbjudandenen som är aktuella. Vi vill att du som kund ska kunna dela med dig av de bästa och mest fördelaktiga onlinekampanjerna. Ta hand om ett bokstuga för din resa med våra unika Sembo-erbjudandenskoder.

Hur använder jag BroPass kampanjkod?

1. Klicka på från Discountrea till BroPass
2. Markera det erbjudande du vill dela
3. Du väljer att få en så kallad BroPass, som ger dig många fördelaktiga resor året runt
4. Beställ din BroPass och du får automatiskt rabatt på priset

Andra erbjudanden du kan inte missa. Upp till 50% rabatt

BroPass strävar efter att alltid erbjuda sina kunder överkomliga, lättanvända erbjudanden. De erbjuder dig som kund som har BroPass ett reducerat pris för varje gång du korsar Öresundsbron. För endast 179 kr per resa sparar du mycket pengar. Pengar som du kan lägga på något annat, till exempel att äta något bra eller handla något kul på andra sidan broen. Det är värt att nämna om du ofta reser över Öresundsbron. Boka ditt boende med hjälp av en av våra många populära rabattkuponger, som erbjuder upp till 50% av din vistelse.

BroPass gör din resa rolig och lättare

BroPass är ett företag som du som resenär inte kan vara utan. Om du vet att du ofta reser över Öresundsbron, kan du inte missa vad de har att erbjuda. Men det är självklart perfekt för dig som aldrig lämnade bron också. Nu har du en bra anledning att göra det och vem vill inte spara några pengar? Med så enkla medel kan du få mycket roligt! Något som gör din resa till Danmark extra trevlig, speciellt i kombination med allt annat du kan hitta när du är på andra sidan Öresundsbron.