BR Leksaker

Vi känner igen varumärket BR Toys som är kända för sina fysiska butiker genom åren men har nu också börjat satsa på nätet. Du hittar verkligen allt du kan tänka dig på leksaker och andra barns prylar från de mest kända varumärkena i deras webbutik. Här hittar du leksaker för alla åldrar och intressen samt pojkar och flickor samt klassiska leksaker för yngre barn.

Här på Rabattrea kommer vi att se till att du har tillgång till de senaste rabatterna, kampanjerna och till och med din unika BR Toys rabattkod så att du får ett reducerat pris på din order från BR-Toys webbshop. Så nu kan du köpa leksaker till barnen eller barnbarn till rabatterat pris när du tar del av dessa kampanjer!

BR-Toys Rabattkod ger dig 10-20% rabatt på din beställning av leksaker

Förutom de redan låga priserna i webbshoppen på BR.se, försöker vi alltid erbjuda dig de senaste rabatterna och kampanjerna så att leksakerna du köper kommer att minskas ytterligare.
Det är inte alltid vi har en aktiv rabattkod, men i olika perioder hittar du olika koder som ger dig 10-20% rabatt på hela din beställning. Ibland kan en rabattkod för BR Toys vara begränsad till olika märken eller leksakskategorier, men oftast gäller det för hela sortimentet. Om du förmodligen inte hittar en kod på vår webbplats kan du också titta på aktuella kampanjer på utvalda leksaker och barnprodukter. Om du inte hittar leksaken eller produkten du letar efter, kan du också titta på våra unika Lekmer rabattkoder, där du får ett reducerat pris på ett lika stort leksaksområde som BR till liknande priser.

Hur använder jag min BR Toys rabattkod?

1. Surfa på BR-leksakerens webbutik och välj vilka leksaker du vill lägga till i vagnen
2. När du är redo klickar du på ”Varukorg” och sedan går ”Till kassan”
3. Logga in / eller fortsätt till kassan utan att logga in
4. Leta reda på fältet ”Jag har rabattkod” och ange koden i det fältet. Tryck sedan på Aktivera.
5. Erbjudandet har nu aktiverats och du får din utlovade BR-leksaksrabatt.

Billiga leksaker och barns prylar med upp till 80% rabatt på REA-sektionen

Ta tillfället i akt att spara upp till 80% på det valda området. BR-leksaker erbjuder upp till 80% rabatt på utvalda leksaker och andra produkter som du kan hitta i deras webbshop. Dessa rabatterade produkter är givetvis begränsade till antalet så det är först och främst. I REA sektionen hittar du allt från lego, plånböcker till skotrar och andra utomhusleksaker. Du kan också hitta utgående modeller eller lagerområden du vill bli av med. Vad du inte hittar på BR-leksaker är kläder för barnen, men du hittar den på Babyshop.se istället. Naturligtvis erbjuder vi dig en rabattkod för barnen så att du får ett lägre pris för barnens märkeskläder!

Den välkända leksaksbutiken BR kommer äntligen att komma till nätet!

BR-Toys började som tidningskiosk i Danmark. Denna kiosk växte snabbt till en pappershandel där man började se ökad handel med b.la. leksaker och andra föremål. Det var början till stor framgång för BR-leksaker. Under de senaste åren har butiken helt omvandlats till en leksaksaffär där skaparens initialer hölls i namnet och lade till ordet Toys. Sedan dess har en ny butik öppnats varje år och utvecklingen fortskrider snabbt. BR levererar idag tusentals billiga leksaker och barns prylar dagligen. Välj bland många kategorier och märken som bilar, brädspel, spelkonsoler och allt du kanske tycker om utomhusspel. Du får tillgång till barnens favoritfavoriter från kända och säkra varumärken med kvalitet som du kan lita på, till exempel Lego, Disney, Brio, Barbie, Animagics, Fisher-Price och många fler.