Boxer

Få en rabattkod för Boxer på utvalda digitala TV-paket. Välj mellan attraktiva TV-abonnemang och mervärdestjänster till konkurrenskraftiga priser och lättanvänd teknik. Boxer lanserades i oktober 1999 och ingår i Teracom-koncernen. För de som vill pröva erbjudandet först erbjuder de för närvarande ett attraktivt erbjudande, där du kan prova Flex-paketet till ett pris av 300 kr.

Med rabattkod kan du titta på de mest populära kanalerna i Mix-paketet och även till extra låga priser. Barnen får Disneys fantastiska barnprogram, och filmälskarna får TCM och Silver. Dessutom innehåller VH1 mycket musik.

Boxer Rabattkod ger dig rabatt på ditt digitala TV-köp

Är du trött på att zappa med kanaler som du aldrig tittar på? Med Boxers flexibla kanalpaket bestämmer du. Du väljer själv 8 eller 16 kanaler, som du kan byta varje månad på boxer.se, utan extra kostnad. Och oavsett vilket paket du väljer, kan du enkelt ta med dina kanaler var du vill i Sverige och välja din egen underhållning. Till berget eller sommarstugan, till exempel. När du köper Boxer max får du 695 kr rabatt när du använder vår exklusiva Boxer rabattkod. Om du vill försöka titta på filmer och serier gratis i 14 dagar i samma takt som de släpps i USA, vill du definitivt dra nytta av vår unika HBO Nordic rabatt som vi presenterar.

 

Digital TV-prenumeration för markbunden TV

Boxer erbjuder det största kanalpaketet och innehåller det mesta av det bästa. Till exempel ger paketet dig tillgång till filmer, tecknad, sport, musik, fakta och mycket mer. För dem som föredrar att följa sport finns det många sportskanaler inom sitt sortiment. Men om du vill följa sport som Premier League och NHL får du ett lågt pris med vår Viaplay rabattkod.

Njut av det kompletta digitala TV-utbudet från Boxer

Boxer säljer digitala TV-abonnemang på nätet. De ingår i Teracom Group tillsammans med PlusTV, som utgör Nordens ledande betalnings- och nätverksföretag. Teracom Group driver de flesta digitala fasta telefoner med betal-tv-tjänster på flera olika marknader. Med sina olika kanaler skapar de möjligheter för programföretag att nå ut till nya tittare och lyssnare. I Sverige drivs verksamheten genom Teracom Sweden.