Bonnier Tidskrifter

På den här kampanjen har du tillgång till de senaste rabatterna och kampanjerna för Bonnier Magazines. Just nu får du rabatter på välkända tidningar som Amelia, Allt hemma och vackert hem. Med dessa kampanjer sparar du upp till 87% på din tidningsabonnemang.

Amelia Campaign – 99 kr för 4 av tidningen inklusive smink. Spara 85%

Just nu får du tillgång till en Amelia-kampanj som sparar dig $ 655 på ditt femte köp av Amelia, där Mineralsmink + Mascara från Face Stockholm ingår för endast $ 99. Du sparar 85% på denna exklusiva Amelia-rabatt, som bara är tillgänglig på Discountrea.co.uk. Amelia är Sveriges största tidning för kvinnor och kommer ut vartannat vecka. Amelia är en livstidsmagasin för kvinnor som vill förbättra sina liv. Här hittar du tips om allt i livsrelationer, arbete, resor, mode, skönhet, mat och kvinnors situation, i allmänhet i Sverige och i övriga världen.

 

Ta del i den vackra hemkampanjen och få 4 nej för 99 kr + premium

Dra nytta av en vacker hemkampanj där du kan spara 87% på ditt köp av ett exklusivt paketbjudande från Bonnier Magazines. Paketet innehåller 4 nr. Av Härligt hem där du också får handdukar och sängkläder för endast 98 kr. Denna bekväma hemkampanj är tidsbegränsad och kan endast nås genom våra unika erbjudanden här på Discountrea.com. Vackert hem är Sveriges största inredningstidning med ett häfte som når över hundratusentals läsare över hela landet. Här får du tillgång till en bra inspirationskälla för heminredning med massor av gallerier att välja mellan. Här hittar du hjälp att hitta den stil som passar dig och ditt hem.

 

Spara 85% med din Everything in Home-kampanj

För dem som tänker på renovering är denna Everything in Home-kampanj perfekt för dig! För endast 99 kr får du 4 vackra nummer från tidningen Allt i Hemmet. Du får även en exklusiv väska från Ceannis (värde 400 kr). Du får också doftljus från Yankee Candle till ett värde av 130 kr. Det totala erbjudandet uppgår till 742 kr. Du sparar upp till $ 643 med den här all-in-one rabatten. Allt i hemmet är Sveriges första inredningstidning! Här får du tillgång till massor av köptips, hem-på-rapport, idéer och inspiration för att hitta nya lösningar och enkla förändringar som hjälper dig att skapa ett varmt, inbjudande och lite vackrare hem!