Bokus

Bokus är en internetbokhandel som har funnits sedan 1997. Bokus tillhandhåller över 6 miljoner titlar till låga priser med fri frakt och unika erbjudanden. På grund av deras enorma utbud så finns det garanterat en bok för alla. Du kan hitta allt från biografier till kurslitteratur. Som student får du också unika erbjudanden och kombinerat med rabattkoder från Rabattrea får du troligtvis ett oslagbart erbjudande.

Bokus rabattkod

Här hittar du både Bokus rabattkoder och aktuella erbjudanden som finns att ta del av. Flera tusentals svenskar använder sig av Bokus rabattkod varje år. Att använda sig av en av våra koder är ungefär som att använda av rabattkuponger i en fysisk butik. Du visar bara upp den i kassan när du ska betala dig varor online.

Bokus rea

Många passar på att shoppa böcker online under aktuella kampanjer eller erbjudanden. Ett exempel på ett sådan kampanj är Bokus rea som ofta kan hjälpa människor till billiga köp. Då är en stor del av Bokus sortiment på rea och det är bara för dig att välja och vraka i böckernas värld. I vissa fall kan du även använda dig av en rabattkod under rean. Då kan man säga att du får rabatt på rean.

Hur använder jag rabattkoder

Din rabattkod är superenkel att använda sig av. Det är bara klicka på ”Visa kod” på det erbjudandet som lockar, eller passar bäst för ditt köp. Du anger sedan den kod som du får upp av oss i kassan hos Bokus. Där finns vid en kampanj ett fält för rabattkoder eller kampanjkoder. Efter du angett din kod så går du vidare och betalar dina varor.

Bokus online

Du hittar de flesta böcker på Bokus.com. Det spelar ingen roll om du vill köpa en bok om matlagning eller om rymden. Du hittar det hos Bokus online. Så ta en kik i deras stora utbud och se vad du kan fylla ut bokhyllan med. Vi tror definitivt att du hittar vad du söker.

Bokus rabatt

För att se till att du har koll på alla Bokus rabatter och kampanjkoder så bör du prenumenera på vårt nyhetsbrev. Det är fullt av rabattkoder och erbjudanden på nätet som kan hjälpa dig spara massor av pengar. Det kan vara väldigt bra för din plånbok att ha som vana att surfa in här innan du handlar på Bokus

Kampanjer & Erbjudanden

Du vet väl att du kan samla poäng på alla dina inköp som du gör med oss. Bli medlem och samla poäng på din shopping. Du får ett visst antal poäng för olika inköp som du gör med våra rabattkoder. För dessa poäng kan du sedan byta dig till gåvor och presentkort. Då kan du handla billigt samtidigt som du hämtar gåvor för det. Bra deal va?