Bokia

Få en Bokia rabattkod och få 5-7% rabatt + gratis frakt på hela böcker och litteratur. Bokia.se erbjuder över fem miljoner titlar ett av de bredaste utbuden av böcker på marknaden, som består av både fin och fiktiv litteratur på svenska och engelska. Välj fritt från romaner, deckers, trädgårdsböcker, pocketböcker, barn- och ungdomsböcker, litteratur och mycket mer.

I dag representeras ett av landets ledande bokhandelskedjor med nästan 90 butiker spridda över hela landet. Kedjan har en omsättning på cirka 1 miljard kronor, och sortimentet består huvudsakligen av böcker, papper och kontorsmaterial. På denna kampanjsida får du tillgång till nya Bokia rabattkoder och erbjudanden.

Bokia rabattkod ger 5-7% rabatt + fri frakt på alla böcker

Handla böcker billigt och smidigt med en Bokia rabattkod som ger dig 5-7% av hela beställningen. Var noga med att använda en Bokia rabattkod i din bokhandel och spara ett snedstreck för nästa term när du handlar om litteratur och andra böcker. Missa inte chansen att få ett billigare pris på böcker när du handlar online. Allt du behöver göra är att aktivera erbjudandet är att ange rabattkoden som är kopplad till ditt köp. Letar du efter fler alternativ till låga priser på böcker och litteratur? När du använder våra rabattkoder för Bokus får du 5-7% extra rabatt på ditt köp utöver priserna.

Hur använder jag min Bokia rabattkod?

1. Handla utan böcker och litteratur på Bokia.se
2. Välj kundvagnen och gå till kassan
3. Klicka på textrutan bredvid ”Rabattkod?”
4. Ange din kod här och klicka på ”Aktivera”
5. Erbjudandet har nu aktiverats med din rabattkod för Bokia.se

Spara upp till 50% på böcker i avsnittet Outlets

Förutom de vanliga låga priserna erbjuder Bokia.se även kampanjer och rabatter där du kan spara extra pengar på din litteratur! Du får alltid din litteratur till lägsta möjliga pris tack vare din Bokia rabatt. När du köper böcker i Outlets-sektionen får du upp till 50% av hela sortimentet av reavarors. De strävar alltid efter att hålla en fast låg prisnivå, en inspirerande webbplats med spännande och rik utbud, snabb leverans och hög servicenivå. Här på Discountrea.se har du också tillgång till unika Adlibris-rabatter som gör att du kan handla för billigare onlinelitteratur.

Billiga böcker och litteratur online på Bokia.se

Bokia AB är en partner i ett antal butiker och äger 16 butiker. Kontoret ligger i Göteborg och har till uppgift att utveckla kedjan med 700 kollegor runt om i landet och syftar till att vara den starkaste spelaren i bokhandeln. Bokia arbetar ständigt för att förnya sig och deras sortiment. De ser alltid ut som de första med det senaste. Bland erbjudandet hittar du romaner, litteratur, fackböcker, reseguider, kokböcker och mycket mer. För de som föredrar att köpa tidskrifter, rekommenderar vi tidningen Newspaper där du kan handla tidskriftsabonnemang med upp till 80% rabatt jämfört med fysiska butiker.