Bodystore

Använd en rabattkod för Bodystore för att få 10-15% eller 100% av ditt nästa köp. Bodystore är en av Sveriges ledande online-återförsäljare inom hälsokost, kroppsvård och motion och erbjuder ett brett utbud av produkter i dessa kategorier. I sitt sortiment hittar du ekologiska livsmedel, hälsokost, kosttillskott, övningskläder och träningsutrustning. Nyligen har de också börjat investera alltmer i ekologisk profilering med den växande ekologiska trenden. På Bodystore får du alltid fri leverans vid ditt köp oavsett ordervärde.

Bodystore Rabattkod – upp till 15% av hela sortimentet

Missa inte denna unika möjlighet att välja fritt från BodyStores produkter med upp till 15% rabatt. Du behöver inte överväga specifika termer som ofta är förknippade med olika rabattkoder. Med denna rabattkod har du möjlighet att köpa exakt vad du vill ha och få en fin rabatt på 100 kr av det totala ordervärdet. Bodystore vill att du ska få ut det mesta av din shoppingupplevelse i onlinebutiken. Med lägsta möjliga pris förstås. Besök vår Gymgrossist butikssida där du kan komma åt fler kampanjer från ett liknande utbud av kosttillskott. Få en Gymgrossist Rabattkod och få ett lägre pris på din beställning.

Hur använder jag min Bodystore Rabattkod?

1. Välj de produkter du vill ha och lägg till dem i vagnen.
2. När du är nöjd med dina val klickar du på för att checka ut.
3. Vid kassan klickar du på länken ”Använd rabattkod eller presentkort”. En rabattkodslåda kommer dyka upp.
4. Ange din kod från Discountrea i fältet och klicka på ”Använd” -knappen. Nu har rabatten registrerats och du kan slutföra ditt köp.

Missa inte de senaste erbjudandena. Spara upp till 50% på resan

På Bodystore är det inte ens en vecka utan att hitta attraktiva erbjudanden i nätbutiken. Produkter till reducerade priser har uppdelats i flera olika kategorier. Precis som ordet föreslår, är fyndet rätt plats att hitta Bodystore produkter. I många fall kan du få upp till 50% rabatt. På kampanjsidan är det nästan samma princip som gäller förutom att det finns en större variation att välja mellan, vilket betyder att det finns något för alla att dela här. Om du ofta köper proteinstänger kommer du att tycka om kategorin Meerpacks. Här kan du köpa flera förpackningar av bland annat proteinstänger, kokosnötvatten och andra användbara drycker. Vi hos Discountrea uppdateras ständigt om de senaste erbjudanden och rabatter som finns på Bodystore. För vitaminer och andra hälsokostprodukter rekommenderas användning av rabattkoder för apotekskort.

Bodystore har som mål att bli Sveriges ledande gröna varuhus online

Bodystore grundades 1999 och har sedan dess växt enormt och utvecklas ständigt som en aktivitet. Under åren har företaget utökat sitt sortiment betydligt och är nu stolt över att vara en ledande aktör inom sin nisch. Bodystore är nu också en del av Qliro Group, en e-handelsgrupp där företag som CDON, Nelly och Lekmer också ingår. Sortimentet uppdateras ständigt med nyheter från varumärken som Renée Voltaire, Dr. Hauschka, Holistic, Rosenia och Casall. Bodystore har också lyckats få ett troget utbud av kunder som verkligen är engagerade i företaget. Du kanske vet att de också är kända för deras ständiga samarbete med konstnären Charlotte Perelli. De strävar ständigt efter att bli den första shoppingdestinationen för kunder som söker miljövänliga alternativ när det gäller hälsa, fitness och mat.