Blue tomato

Få en rabattkod med Blue Tomato och få upp till 20% av ditt köp. Blue tomato, blå tomat på svenska, måste vara ett udda namn för en onlinebutik som fokuserar på sportens livsstil. Men det är definitivt ett namn som är lätt att komma ihåg. Över 450 000 produkter spritt över 650 populära märken är tillgängliga från denna stora onlinebutik. Det är en lycklig blandning av mindre kända märken som Överge Ship och Color Wear och större varumärken som Vans, Burton, Volcom och DC. Blue Tomat har förmodligen ett av världens största sortiment av snowboards och erbjuder sina kunder det senaste inom surf, skate, freestyle och modekategorier för att nämna några.

Blue Tomato Rabattkod ger dig $ 95 eller upp till 20% rabatt

När du köper minst 475 kr får du en rabatt på 95 kronor på din beställning nästa gång du handlar på Blue Tomato. Rabatten gäller produkter i hela sortimentet. Så vad väntar du på? Var noga med att använda rabattkoden nu för att köpa en av dina favoritgränssnitt. Detta erbjudande är något du inte bör missa om du älskar ombordstigning. Glöm inte heller deras utloppssektion där erbjudandet är lika stort i valmöjligheter. Du kan hitta fynd för minst 50% rabatt här. Genom att använda din Stadion rabattkoder får du tillgång till ett liknande utbud av skridskoåkning och vintersport med upp till 30% rabatt.

Hur aktiverar jag min rabattkod för Blue Tomat?

1. När du har valt dina produkter klickar du på knappen när du går vidare till kassan.
2. Fyll i dina personuppgifter. Strax under fraktadressrutan hittar du rutan för ”Kupongkod”.
3. Ange rabattkoden från Discountrea och klicka på knappen bredvid inlösen av koden.

Stort urval = stor uthyrningsavdelning. Upp till 50% rabatt

Med ett så stort sortiment av varor kan du inte förvänta dig något annat än Blue Tomato har en resesektion med mer än 20.000 artiklar för att erbjuda sina kunder. Även om det är en härlig bild att se, kan man inte undvika det faktum att det är ett stort antal varor som måste gå igenom som kund. Vissa av oss kanske inte har något emot att sitta och leta efter rätt hitta för alltid. Du kan faktiskt hitta något riktigt coolt om du tar dig tid att kolla alla sidor. De flesta av oss vill dock hitta våra fynd direkt. Därför kan vi vara glada att Blue Tomato tänkte ett steg ytterligare genom att ha en effektiv filtersökning i nätbutiken. På så sätt kan du snabbt hitta de produkter du är särskilt intresserad av. På Intersport får du tillgång till ett brett utbud av vintersport med upp till 30% rabatt. Få en Intersport rabattkod och gör ett klipp på ditt nästa köp.

Blue Tomato – En europeisk Snowboard Champion

Snowboards, skidor, splitboards, skateboards, surfbrädor, vinter sportkläder, streetwear och skor. Ja Blue Tomat kan skryta med att ha ett mycket varierat sortiment. Men visste du att onlinebutiken faktiskt var en snowboardskola? Blue Tomat grundades 1988 av snowboardmästaren Gerfried Schuller. Några år senare öppnade en butik i österrikiska Schladming. Ända sedan dess har verksamheten vuxit stadigt, och det var bara en fråga om tid innan dörrarna på nätbutiken skulle brytas upp och idag kan internationella kunder också njuta av de underbara produkterna Blue Tomato. Numera hittar du de flesta butikerna i både Österrike och Tyskland. Förutom detaljhandeln har man också investerat i en snowboardskola i Obertaum, som också fungerar som testcenter för företagets produkter.