Björn Borg

Björn Borg säljer högkvalitativa modeprodukter med underkläder och sportkläder i fokus. Med en Björn Borg rabattkod får du 15% rabatt på hela sortimentet. Påverkade av det sportiga arvet som personen och tennisspelaren Björn Borg står för är designen färgstark, kreativ och rolig. Förutom underkläder som är kärnverksamheten säljer de också kläder, skor, väskor och glasögon. Få din kampanjkod här på Rabattrea och få ytterligare rabatt på din kundvagn.

Björn Borg Rabattkod – 15% rabatt på hela beställningen

Köp märkesunderkläder till bra priser online och få ett ytterligare reducerat pris med våra rabattkoder. Här kan du hitta din egen rabattkod för Björn Borg, vilket ger dig 15% rabatt på hela sortimentet. Välj mellan underkläder, sportkläder, loungewear, strumpor, badkläder, skor, väskor och parfymer för män, damer och barn. I webbshopen hittar du de senaste modekollektionerna från Björn Borg och med hjälp av en kod får du exklusiva rabatter på ditt köp. Spara också pengar på tillfälliga erbjudanden och deras försäljning.

Hur gör jag rabattkod på Björn Borg?

1. Välj objektet och klicka på ”Lägg i varukorgen”

2. Klicka sedan på kundvagnen längst till höger på sidan

3. Klicka på alternativet Rabattkod i din kundvagn

4. Ange din kod i fältet och klicka på ”Lägg till”

Applicera på utvalt underkläder upp till 50% rabatt

Med jämna mellanrum presenteras en Björn Borg-försäljning med utvalda modeprodukter upp till halv pris. Köp ditt underkläder eller sovsäck till halv pris i uttagssektionen. På olika helgdagar blir resan aktiv och är fylld med utvalda modeprodukter som underkläder, herrkläder, badkläder, kläder, kläder och mer. Utöver försäljningen erbjuds även tillfälliga erbjudanden på utvalda sektioner med prissänkningar. Missa inte chansen att ta reda på i deras exklusiva märkesdesignade underkläder för både män och kvinnor.

Björn Borg underkläder, kläder och skor till bra priser på nätet

Björn Borg grundades i slutet av 80-talet och är för närvarande hemma för 20 europeiska marknader, varav Sverige och Holland är de två största. Under 2010 började de även sälja på nätet. Företaget påverkas naturligtvis av den världsberömda svenska tennisspelaren med samma namn och tillverkar främst underkläder och sportkläder. Företaget är mest känt för sitt kvalitetsunderkläder för både män och kvinnor, men erbjuder även kläder, solstolar, sportkläder, skor, parfymer och väskor för hela familjen.