Binero

Binero är ett företag som säljer webbhotell och domäner och är också Sveriges största återförsäljare av .se-domäner. De har bland annat flera stora kunder inom Sverige för sina .se-domäner, som SVT och Trafikverket. Hos rabattrea.se hittar du aktuella erbjudanden och rabatter hos Binero. För Binero är det viktigt att erbjuda bra service och bra tjänster till sina kunder. De har fått ett par utmärkelser för bästa webbhotellet i Sverige år 2009 och 2010 av Internetworld. Hos Binero får du alltid trevlig och bra support om du behöver hjälp med någonting. De har tydliga översikter på sina olika webbhotell som man kan köpa för att kunderna ska kunna välja det som passar bäst.

Webbhotell

Binero erbjuder två olika paket för webbhotell, företagspaket och privatpaket.
Väljer du företagspaket får du 200 GB utrymme, 4000 GB trafik, både Windows och Linux, ASP.NET, PHP, lastbalanserad webbsida, anycast DNS, spamskydd som håller 99% av allt spam borta och dagliga backuper.

Väljer du istället privatpaket får du 100 GB utrymme, 2000 GB trafik, både Windows och Linux, ASP.NET, PHP, lastbalanserad webbsida, Anycast DNS, spamskydd som håller 99% av allt spam borta och dagliga backuper.

Du får också tillgång till MySQL och MS SQL oavsett vilket webbhotellspaket du väljer! Det är alltid smidigt att installera blogg och e-handelssystem för att du ska slippa krångliga installationer. Båda paketen är fria från bindningstider. Båda paketen innehåller gott med utrymme för din hemsida.

Domäner

Binero erbjuder domännamn med många olika toppdomäner till bra priser. När du köper ett domännamn hos Binero får du tillgång till deras kostnadsfria domänpaket. Några av tjänsterna som ingår i domänpaketet är parkering av domännamn, DNS-hantering, vidarebefodring WWW och enkel administration av dina domäner.

Support

Om du behöver svar på dina frågor finns det en kunskapsbank hos Binero där de har samlat vanliga frågor och svar på sina tjänster. De har också ett flertal guider i både film och text med bilder. Du hittar också driftinformation där de publicerar eventuella störningar eller driftproblem. Behöver du ytterligare hjälp kan du kontakta deras support som har öppet alla dagar i veckan.

Erbjudanden och rabatter

Hos rabattrea.se hittar du erbjudanden som du kan använda hos Binero när du ska köpa tjänster, så sparar du en extra slant. Om du vill få mail när det kommer in nya erbjudanden och rabatter för Binero kan du registrera dig för nyhetsbrev hos rabattrea.se så är du alltid uppdaterad.