BIKBOK

Få din Bikbook rabattkod och spara 20% av hela din beställning. Du hittar alla typer av kläder för kvinnor, oavsett ålder, men de yngre generationerna har tagit en stor del av kundkretsen, som nu innehåller allt från tonårsflickor till karriärkvinnor. Vi på Rabattrea arbetar hårt för att alltid hitta aktuella erbjudanden och rabatter på Bik Bok. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att undvika att förlora alla rabattkoder.

BIKBOK rabattkod ger dig 20% ​​rabatt + fri frakt på din beställning

Förutom de Bikbokrabatter vi presenterar på denna sida får du även gratis frakt på din beställning när du handlar för minst 600 kr. Du får också chansen att hitta stora belöningar där du kan spara upp till 70% till redan attraktiva priser. Bli av med damer kläder, skor, tillbehör och mycket mer till riktigt bra priser. Var noga med att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa nästa kampanj och erbjudanden. Bikbok erbjuder för närvarande bara kvinnokläder, men om du vill klicka på trevliga herrkläder kan vi nu be om en rabattkod för NLY-man som ger dig upp till 40% rabatt på herrkläder.

Hur använder jag min BIKBOK rabattkod?

1. Placera valfria produkter i kundvagnen
2. Klicka på kundvagnen längst upp till höger
3. I mitten av sidan klickar du på ” Lägg till / ta bort rabattkod ”.
4. Klistra in din BIKBOK rabattkod
5. Uppdatera kassen för att få den utlovade rabatten

Upp till 70% rabatt på moderna kvinnokläder

Har du problem med att välja rätt kläder för rätt tid? Bikbok hjälper dig att fixa garderoben. Här hittar du allt från kjolar, klänningar, tröjor, blusar, cardigans, jeans och mycket mer. När du handlar från REA-sektionen är du för närvarande upp till 70% av din beställning. Välj fritt från hundratals kläder till de mest överkomliga priserna. Letar du efter en fin jacka, kan vi nu rekommendera en rabattkod med Raglady som ger dig 15% rabatt på hela din beställning.

Snygga kläder och tillbehör till bra priser

BikBok grundades 1973 i Norge och har idag 200 butiker i norge, sverige, finland, danmark och österrike och är en ledande butikskedja och det självklara valet att shoppa för den modemedvetna och trendiga tjejen. Med ett öga på catwalken och den andra på skandinavisk gatustil är Bik Boxs samling säsongen för säsong idealisk för att skapa individuellt utseende och har på så sätt varit en av Nordens mest populära butiker. Handla nuvarande och trendigt mode till mänskliga priser redan idag. Gå med på oss på www.campingjakt.se för att aldrig missa de närmaste rabatterna och erbjuda att online-butiken alltid kommer med.