Bianco

Få din Bianco rabattkod här för att få 25% rabatt på nästa order på hemsidan. På Bianco hittar du alltid det senaste inom skovärlden. Butiken hade funnits i flera år innan man bestämde sig för att starta webshop 2010. Valet var enkelt eftersom det var stor efterfrågan hos kunderna. Varje vecka finns nyheter i form av skor, stövlar och träningsskor för både kvinnor och män. Du hittar också ett brett utbud av trendiga tillbehör som påsar, sjalar, solglasögon och plånböcker.

Bianco rabattkod ger dig upp till 25% rabatt

Med denna rabattkod kan du få 25% rabatt på hela din beställning nästa gång du handlar hos Bianco. Du är därför inte begränsad i ditt val av produkter med denna kod, vilket ofta är fallet med många andra rabattkoder. Med den här koden kan du välja och förstöra det brett utbudet. Dessutom erbjuder Bianco gratis frakt oavsett hur mycket du handlar för. Med Spartoo Rabattkuponger får du för närvarande 20% rabatt på ditt valfria inköp av varumärke.

Hur aktiverar jag min Bianco-kampanjekod?

1. Välj bland produkterna i Biancos sortiment och lägg till dem i din varukorg.
2. När du är nöjd med dina val klickar du på den gröna ”Till kassan” -knappen.
3. Ange din rabattkod från Discountrea i fältet ”Ange kampanjkod”, som ligger precis under listan över objekt du beställer.
4. Så snart du klickar på knappen ”Uppdatera” kommer rabatten att dras från din order.

Nya erbjudanden varje vecka. Upp till 70% rabatt i utlopp

På Bianco hittar du allt från de klassiska pumparna till de mer trendiga träningsstövlarna på ett och samma ställe. Utbudet uppdateras ständigt med nya skor och tillbehör. Det är därför värt att uppmärksamma att du besöker webbplatsen ofta, eller genom att anmäla sig till deras nyhetsbrev för att få fler erbjudanden. Flera gånger om året har webbshopen försäljning och försäljning av sitt sortiment. Ofta kan du få upp till 50-70% rabatt eller använda deras populära 2 till 1-kampanj. Få ut det mesta av Bianco med en av våra rabattkoder. Dra nytta av våra Brandos rabattkoder och få upp till 60% rabatt på ditt nästa köp av trendiga skor.

Bianco Footwear har de senaste trenderna från catwalken

Bianco Footwear grundades 1987 av René Piper Larsen i Danmark. Sedan dess har företaget expanderat och har nu över 140 butiker runt Norden och även i Tyskland och Mellanöstern. Bianco är inspirerad av de senaste trenderna från catwalken, vilket gör dem till mer hållbart och attraktivt sätt för sina stilmedvetna kunder. I sitt sortiment finns också klassiska tidlösa skor som kan användas år efter år utan att lämna tid, något som varje person borde ha i sin garderob. Skor är utan tvekan Bianco, men tillbehör som matchar skor och resten av din outfit är lika viktiga för varumärket. Under de senaste åren har Bianco börjat investera med artister för att skapa ännu mer unika upplevelser för sina kunder.