Best Western

Best Western hotell är representerade i hela Sverige. Alla hotell är privata och speciella i många avseenden. Några för sin historia och charm, och andra för sitt attraktiva läge central eller natt. Med sitt hotell har du alltid stora möjligheter till varierat boende.

Best Western rabattkod, du kan få 20% rabatt på din hotellbokning. Få rabatter till över 4000 hotell i 100 länder med våra kampanjer. Även i Europa och Norden är Best Western den största kedjan som ses i antalet tillgängliga hotell. Endast i Sverige finns för närvarande 71 hotell på 51 platser. Med våra rabatter kan du spara extra kostnader på hotellboende.

Best Western Rabattkod – 20% rabatt på din hotellbokning

På Best Western får du alltid prisvärt boende med hög standard och alla bekvämligheter som behövs för ett hotellvistelse. Spara pengar på din hotellbokning med en exklusiv rabattkod som du kan komma hit. När du bokar hotell online med en Best Western kampanjkod kan du få 20% rabatt på din bokning. Välj bland över 4000 hotell i 100 länder med 3-4 stjärnor, med olika stilar och tecken för varje hotell. Boka ditt boende billigt med våra rabattkoder och kampanjer.

Hur använder jag min kampanjkod på Best Western?

1. Välj hotell, stad och datum

2. Välj antal rum och antal gäster

3. Då hittar du ett fält för kundnummer / promo-kod

4. Ange din kod och klicka på ”OK”

Hotellpaket och erbjudanden – Upp till 30% rabatt på boende

När du bokar ditt boende online på BestWestern.com kan du njuta av exklusiva kampanjer med prissänkningar och hotellpaket vid alla tillfällen. Med sina hotellbjudanden kan du spara upp till 30% på ditt boende när du bokar online. Dessutom finns hotellpaket tillgängliga för alla resepaket med paketpriser för boende och aktiviteter. Välj mellan bröllopspaket, helgpaket, familjepaket med aktiviteter för hela familjen, golfpaket, lyxiga och romantiska paket, paketpaket, sista minuten erbjudanden och fler hotellpaket – det finns något för alla! Boka boende på Best Western-hotell med upp till 30% rabatt via aktuella erbjudanden. För det billigaste priset kan du boka Apollo eller ebookers.

Best Western är världens största hotellfamilj

Best Western hotellkedjan grundades i USA 1946 som en kedja med enskilda privatägda hotell. Kedjan har vuxit till världens största hotellkedja med över 4000 hotell i mer än 100 länder. Hotellen är 3-4 stjärnor, privatägda av egna ägare och varje hotell har därför sin egen historia, karaktär och personlig stil. Majoriteten av hotellen ligger centralt i närheten av kommunikationer och andra nav. Med Best Western får du alltid alternativa boende, och med sina kvalitetssäkringsprogram garanteras du alltid höga krav på service och kvalitet, oavsett vilken av dina hotell du bor.