Beauty Zone

Med rabattkoden Beauty Zone kan du få upp till 30% rabatt på webbutiken hela sortimentet. Beauty Zone, en skönhets- och hälsobutik, tillhör en av de mest välsorterade butikerna i vårt långsiktiga land. De säljer smink, sminkstillbehör, hudvårdsprodukter, hårborstar och parfymer från välkända och välrenommerade varumärken. Med nästan 10 000 produkter inom deras sortiment talar vi om ett riktigt stort urval som du kan välja mellan. Nya attraktiva kampanjer och kampanjer visas hela tiden på webbplatsen.

Skönhetssone Rabattkod ger dig upp till 30% av ditt köp

För att använda denna rabattkod finns det bara en regel: det finns inga villkor. Du kan välja fritt från dina favoritmärken i Skönhetszonen och behöver inte oroa dig för minimivärdet eller andra restriktioner som ofta gäller rabattkoder. Detta är ett utmärkt erbjudande för dem som vill stöta på favoritprodukter eller för dem som vill prova en ny produkt du är nyfiken på. Mer billiga hårprodukter kommer att finnas tillgängliga när du använder våra Bangerhead rabattkoder.

Hur aktiverar jag min Rabattkod för Skönhetszon?

1. Välj de objekt du vill köpa och lägg till dem i vagnen.
2. När du är klar med ditt val klickar du på kassen.
3. Strax före ”Bekräfta order” -knappen finns fältet ”Rabattkupongkod”. Ange din rabattkod här och klicka sedan på ”Använd kupong”.
4. Nu har rabatten dragits av din order och du kan fortsätta att slutföra ditt köp.

Handla skönhetsprodukter till rabatterade priser. Upp till 30% rabatt

Naturligtvis har skönhetszonen också en kategori för reavaror. De är indelade i tidsbegränsade kampanjer och återförsäljningsprodukter. Sidan uppdateras ständigt, vilket kan innebära att en produkt som hade ett reducerat pris en dag kan ha återfått sitt ursprungliga pris bara några dagar senare. Beauty Zone tillkännager också många tävlingar på sina sociala medier, där de också publicerar nyheter om aktuella erbjudanden och andra spännande kampanjer. Det kan också betala för att följa dem på Facebook och Instagram. Definitivt ett effektivt sätt att aldrig förlora några nya erbjudanden från nätbutiken. Genom att använda våra Lyko rabattkoder får du upp till 10% extra rabatt på ditt köp.

Beauty Zone är den största oberoende butiken i skönhet och hälsa

Skönhetszonen startades 1999. Huvudaktiviteten var i några år i Kungsbacka, där de drev landets största oberoende butik inom sin nisch. Företaget har verkligen inte stått stilla sedan dess och mycket har hänt under det senaste decenniet. Under 2011 öppnade portarna för onlinebutiken, eftersom Beauty Zone skulle nå fler kunder över hela landet. Så sent som i början av 2014 flyttades den fysiska butiken till Sollentuna Center för att tillåta fler människor att handla direkt i affären. Med sina 10 000 artiklar är man inte förvånad över det stora utbudet av kvalitetsmärken som Beauty Zone erbjuder. De har över 200 varumärken som du kan välja mellan. Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Clarins, Armani, Max Factor och Diesel är bara en yxa av dessa märken. Med en av våra rabattkoder kan du köpa din favorit parfym eller hårprodukt till ett lägre pris. Liksom de flesta onlinebutikprodukter är skönhetszoner produkter billigare än de som finns i de vanliga butikerna. Något annat som är värt att nämna är att alla leveranser är kostnadsfria.