Bauhaus

Bauhaus har ett koncept med tak under tak, vilket representerar deras intervall. I butiken hittar du riktiga verktyg och bra material för hem och trädgård, allt från borrmaskiner till växter och även till VVS och färg under samma tak. Få upp till 50% rabatt på ditt byggmaterial med din egen rabattkod för Bauhaus. De är kända för sina låga priser och kompetenta personal samt hög kundservice. Få ännu lägre priser på ditt byggmaterial när du handlar online med våra erbjudanden och erbjudanden. Från tid till annan handlar Bauhaus också om utgående varor och det finns en bra möjlighet för bra fynd!

Bauhaus Rabattkod – Köp byggmaterial till låga priser

Handla ditt byggmaterial online och spara stora pengar. Bauhaus är känt för sina konkurrenskraftiga priser och bra utbud för allt i hemmet och i trädgården. Med en exklusiv rabattkod får du upp till 50% rabatt på din beställning. Välj bland ett brett utbud av verktyg, maskiner, el, belysning, rörmokeri, kakel, byggmaterial, färg, inredning, trädgård och fritid. Spara upp till halva priset med våra rabattkoder och kampanjer.

Hur använder jag rabattkod på Bauhaus?

För att få rabatten aktiverad på Bauhaus.se behöver du bara gå igenom våra PR-länkar. Länkarna tar dig direkt till webbplatsen och aktiverar din rabatt automatiskt. Du behöver ingen specifik kod utan rabatterna i våra erbjudanden. Med kampanjerna kommer du att kunna hitta unika rabatter och erbjudanden som du kan se igenom från ditt hem. För de som vill ha tillgång till fler bygg- och renoveringskampanjer erbjuder vi även Skanska byggmaterialskodskoder som ger dig upp till 50% av ditt köp.

Rabatterade produkter varje vecka i veckans produkter

På Bauhaus köper du alltid byggmaterial och mycket mer till otroligt låga priser. Med aktuella erbjudanden och tillfällig försäljning får du utvalda produkter till ännu lägre priser. Spara upp till 50% eller mer på Veckoprodukter där nya prisreducerade produkter inom byggnad och inredning presenteras varje vecka. Ta även del i butiks tillfälliga kampanjer och kampanjer med rabatter på utvalda produktkategorier. Köp allt från braskaminer till tvättställsblandare och mycket mer under ett tak. Letar du efter heminredningsprodukter för ditt hushåll? Använd våra Royal design rabattkoder och spara 5% extra vid inköp av inredningsprodukter.

Bauhaus – Allt i byggnad och hem under ett tak

Bauhaus grundades 1960 i Mannheim, Tyskland som det första byggnadshuset med sitt inledande koncept av ”all-under-one-roof” på marknaden. Nu hemma favoriter och professionella hantverkare kunde hitta rätt verktyg och bra material för hem och trädgård i en och samma butik – allt under ett tak. Bauhaus blev en butik av sitt slag med ett brett utbud från borrmaskiner och byggmaterial till växter och belysning. Här hittar du ett komplett utbud av effektiv kundservice och kompetenta medarbetare som har professionell bakgrund i sina respektive produktområden. På så sätt får kunderna alltid ett kompetent och serviceorienterat svar och alltid byggprodukter till konkurrenskraftiga priser. När du använder Designonline-rabatter får du möjlighet att erbjuda ett annat sortiment av inredningsartiklar till ditt nyrenoverade hem.