Avis

Avis biluthyrning har erbjudit hyrbilar med fokus på hög kvalitet och service sedan starten 1946. Få 10% rabatt på din hyrbil med en exklusiv rabattkod för Avis eller utnyttja aktuella erbjudanden och erbjudanden och spara upp till 20% på din hyrbil bokning. Boka en hyrbil för affärsresa, semester eller bara om du behöver en bil hemma – till ett bra pris och få ett ytterligare reducerat pris med ett exklusivt erbjudande. Välj från fordon i alla olika prisklasser och storlekskategorier från små personbilar eller familjebilar till minibussar och lastbilar. Välj bland 165 länder över hela världen för att boka din Avis-biluthyrning och hitta rabattkoder här på Discountrea för din hyrbil online.

Avis Rabattkod – 10% rabatt på din hyrbil

Boka din biluthyrning enkelt, billigt och snabbt online för din resa. Dra nytta av unika erbjudanden och erbjudanden och få 10% rabatt på din bokning med biluthyrning med rabattkoden Avis på Discountrea.com. Välj bland 165 länder över hela världen för att boka din hyrbil och alltid till ett bra pris. En hyrbil underlättar, ger ökad bekvämlighet och maximal frihet att resa, oavsett om du reser för nöje eller företag. En hyrbil behöver inte längre drabbas av en stor lucka på din resebudget. Nu kan du hitta biluthyrning till mycket bra priser och Avis fokuserar på låga priser samt service och kvalitet. För mer billiga alternativ till hyrbilar finns det också rabattkoder för Holiday Autos som ger dig upp till 20% lägre pris på din bokning.

Hur använder jag rabattkod på Avis?

1. Sök efter hyrbilen du vill boka antingen på hemsidan eller genom erbjudanden

2. Ange datum, hämtningsplats, hämtningsstation eller bilgrupp

3. Ange din kod i rutan Rabattnummer och klicka sedan på ”Gör en prisförfrågan”

Hyrbil erbjuder upp till 20% rabatt på utvalda fordon

Avis biluthyrning är tillgänglig över hela världen och strävar ständigt för att ge dig den bästa biluthyrningsupplevelsen till ett bra pris. På deras hemsida kan du hitta rabatterade biluthyrning erbjuder upp till 20% lägre pris. Välj mellan biluthyrningskampanjer i Skandinavien och internationellt runt om i världen. Boka din hyrbil till kampanjpriser och gör din resa lite billigare. Här är fordon för alla behov och preferenser, allt från små personbilar till exempel. De som reser ensam på affärsresa, till större täcken för hela familjen för t.ex. du som har en familjesemester bokad. Var noga med att spara en liten upp till 20% rabatt eller mer på din biluthyrning bokning genom nuvarande erbjudanden på Avis biluthyrning.

Avis biluthyrning för den bästa hyrbilserfarenheten

Företaget startades av Warren E. Avis 1946 på Detroits flygplats i USA. Kort därefter öppnades flera hyraplatser runt USA och sedan 1966 har Avis också varit i Sverige. Idag har biluthyrningsföretag i mer än 165 länder runt omkring 5 750 uthyrningsstationer, varav cirka 140 stationer i 90 städer ligger i Sverige. Avis har ett globalt partnerskap med flera stora flygbolag, resebyråer, hotell, turistkontor med mera. och är därför lättillgänglig för passagerare på flygplatser såväl som i städer och mindre städer. Deras världsberömda slogan ”We Try Harder” har varit aktuell sedan deras reklamkampanj från 1962 och står fortfarande för sin filosofi. Avis fokuserar på hög service och kvalitet. Kunden får alltid personlig service, 24-timmars service för nödsituationer och personlig leverans av förbeställda bilar. Välj mellan små personbilar, stora rymliga kombinationsbilar, premiumbilar, minibussar eller transportfordon. Oavsett dina behov hittar du din hyrbil på Avis, hög kvalitet och till ett rimligt pris. Få specialerbjudanden, kampanjer och rabattkoder till Avis här på Discountrea för ett ännu bättre pris på din bokning.