Apotea

Apotea är ett av Sveriges största apotek med ett brett utbud av recept och receptbelagda läkemedel. Med en ledig Apotea rabattkod kan du få upp till 15% rabatt på hela din beställning, och du är alltid på GRATIS SÄNDNING. Men detta onlineapotek är så mycket mer än bara ett apotek. Det breda sortimentet omfattar många avdelningar som hälsokost, kosttillskott, hudvård, hårvård, intima produkter, träning och viktminskningsprodukter, vitaminer, mineraler, sminkprodukter mm Här hittar du lägsta priserna på apoteksprodukter och alltid nya kampanjer med rabatterade produkter upp till 70% rabatt.

Apotea Rabattkod – 15% rabatt på hela din beställning

Här kan du hitta unika rabattkoder och erbjudanden för billiga onlinemedicin. Köp alla mediciner och hälsokost på Apotea och få upp till 15% rabatt på ditt köp med en exklusiv rabattkod. Apotea.se har de lägsta priserna på hälsokostprodukter samt läkemedel. Välj mellan receptbelagda och receptbelagda läkemedel, hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, hudvård etc. Spara 15% eller mer på din beställning när du kolla in unika koder eller ta reda på deras vanliga kampanjer med rabatterade priser på utvalda produkter och varumärken varje vecka.

Hur gör jag med min rabattkod på Apotea.se?

1. Välj produkt / s och klicka på den gröna ”Köp” -knappen.

2. Klicka sedan på ”Checkout” rutan längst upp till höger

3. Klistra in din kod i rabattfältet och klicka på ”Download”

Kampanjer upp till 70% rabatt på utvalda läkemedel

Apotea erbjuder nya erbjudanden varje vecka med reducerade priser för utvalda produkter inom läkemedel, hälsokost och skönhet. Ta reda på deras kampanjprodukter och spara upp till 70% på b.la. proteinpulver, ansiktsvätska, ansiktsvatten, solskyddsmedel, allergitabletter, huvudvärk tabletter, näspray, ögondroppar, schampo, hårvax och mycket mer. Kontrollera alltid resesektionen innan du handlar för dina läkemedel och hälsokostprodukter för att undvika att du förlorar en bra rabatt. När en rabattkod blir tillämplig, försök kombinera den med utloppet eller aktuella kampanjer och få det lägsta priset på din beställning.

Apotea – Billiga drog & hälsokost online gratis

Apotea.se (tidigare Familjeapoteket.se) startade sin onlinehandel 2011 med tillstånd från Läkemedelsverket att bedriva apotek och är idag Sveriges största apotek utan fysisk butik, endast på nätet. Affärsidén och syftet är att öka servicen och underlätta vardagen för apotek. Du behöver inte gå till de fysiska apotek där du väntar i både trafik och långa köer för både recept och receptbelagda läkemedel. Handla din medicin fritt hemifrån online och få dina varor levereras snabbt, billigt och fritt! På Apotea får du alltid gratis frakt på dina inköp. Här får du så mycket mer än bara droger som erbjuds av vanliga apotek. Apotea har mest för din kropp, hälsa och välbefinnande med allt från receptbelagda läkemedel, receptbelagda läkemedel och växtbaserade läkemedel till hälsokost, skönhetsprodukter, viktminskningsprodukter etc.